29 / 04 / 2024

Ağaoğlu My Towerland, enerjik bir proje olarak yükseliyor!

Ağaoğlu My Towerland, enerjik bir proje olarak yükseliyor!

Ağaoğlu   şžirketler Grubu 'nun 50 bin kişiyle yaptığı anketten sonra hayata geçirdiği Ağaoğlu My Towerland projesi, yüzde 100 temiz enerji konseptiyle Türkiye 'de enerji ihtiyacının tamamını kendisi karşılayan ilk proje olarak nitelendiriliyor



Ağaoğlu   şžirketler Grubu 'nun 50 bin kişiyle yaptığı anketten sonra hayata geçirdiği Ağaoğlu My Towerland projesi, yüzde 100 temiz enerji konseptiyle Türkiye 'de enerji ihtiyacının tamamını kendisi karşılayan ilk proje olarak nitelendiriliyor. Bir diğer temel özelliği olarak, Ataşehir 'deki son değerli arazi üzerine inşa edilmesi gösterilen My Towerland projesinde farklı ödeme koşullarıyla ev sahibi olma fırsatı devam ediyor

BİR BAKIşžTA
Projenin adı: Ağaoğlu My Towerland.
Projenin lokasyonu: Ataşehir.
Yapan şirket: Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.şž.
Satış pazarlama sorumlusu: Serhat çeşmeci.
Projenin mimari ve iç mimarı: Tuncay çavdar.  
İnşaata başlama tarihi: 1 Mayıs 2010.
İnşaatın tamamlanma tarihi: Kasım 2012.
Toplam arsa alanı: 285.000 metrekare.
Toplam inşaat alanı: Arsa alanının yüzde 13'ü.
Satılabilir alan: 220.670 metrekare.
Konut sayısı: 3.500.
Konut bilgisi: 98 ila 211 metrekarelik 2+1'ler, 139 ila 274 metrekarelik 3+1'ler, 216 ila 342 metrekarelik 4+1'ler yer alıyor.
Projedeki binaların yüksekliği: A blok zemin+51 katlı, B ve D blok zemin kat + 31 katlı, C blok zemin kat + 34 katlı, iki blokluk Sky Towers 41 ve 31 katlı olarak yapılıyor.
Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: 10 bin kişi.

FİYATLAR NE AşžAMADA
Projede en düşük ve en yüksek konut fiyatı: 470.000 TL - 1.535.000 TL.
Farklı ödeme şekilleri için alternatifli ödeme koşulları nın yer aldığı Ağaoğlu Konforlu Kredi Ödeme Planları'na göre sıfır faizle dört farklı ödeme şekli sunuluyor. En düşük fiyattaki 470 bin TL'lik konutlar için 117 bin 500 TL peşinatla başlayan ödeme şekilleri bulunuyor. Banka kredili dört ödeme alternatifinin bulunduğu sistemin ilk ikisinde ‘10 bin   lira peşin ' uygulamasına rastlanırken üçüncü ödeme alternatifin de 117 bin 500   lira peşinat ve son ödeme şeklinde de konut bedelinin yarısı peşin   alınıyor. Kalan kısımlar banka kredisi ile karşılanıyor.

PROJENİN AYIRT EDİCİ ÖZELLİĞİ
My Towerland yüzde 100 temiz enerji konseptiyle Türkiye 'de enerji ihtiyacının tamamını kendisi karşılayan ilk proje. Ağaoğlu 'nun Enerji santrallerinde ürettiği elektrik bu projeye aktarılarak proje sakinlerinin elektriği yüzde 20 daha ucuz tüketmeleri sağlanıyor. Ağaoğlu, projenin tamamında yer alan 3 bin 500 konutun yıllık 36 milyon kWh enerji ihtiyacının tamamını yenilenebilir enerji ile karşılanmasını hedefledi. My Towerland , konut sahiplerine yatırım avantajının yanısıra yüksek kira getirisi de sağlayacak bir proje. My Towerland, bulunduğu arazinin konumunu kulelerinin yüksekliği ile birleştirerek Ataşehir 'den İstanbul 'un tüm güzelliğini ve denizi seyretme imkanı sunuyor.

ULAşžIM KOLAYLIKLARI
Projeye en yakın anaokulu: Projenin 50 metre mesafede yaklaşık 30'a yakın anaokulu bulunuyor.  
Projeye en yakın üniversiteler: Yeditepe Üniversitesi ve Sabahcı Üniversitesi 4 kilometre mesafede yer alıyor.
Projeye en yakın ilköğretim okulu: Projenin hemen yanında şžehit Öğretmen Hasan Alkan İlköğretim okulu ve TEB Ataşehir İlköğretim okulu bulunuyor.
Projeye en yakın lise: Dilek Sabancı Anadolu Teknik Meslek Lisesi ve Teknik Meslek Lisesi.
Projeye en yakın kolej: 1 .5 kilometre mesafede Bilfen Koleji bulunuyor.
Projeye en yakın poliklinik ve hastaneler: Memorial Hastanesi ve Kadıköy şžifa Suadiye Polikliniği 500 metre uzaklıkta yer alıyor.
En yakın alışveriş merkezi: Palladium, Optimum, Kozyatağı Carrefour 1,5 kilometre, Meydan AVM 7 kilometre mesafede bulunuyor.
Sabiha Gökçen Havaalanı'na uzaklığı: 20 kilometre.
Anayollara uzaklığı: TEM'in hemen yanında ve E-5 otoyollarına 200 metre uzaklıkta yer alıyor.
İletişim: 444 6 777 / http://www.mytowerland.com


Geri Dön