Genel

Ağaoğlu, My World Europe'ta 138 milyon TL'lik satış yaptı!

Ali Ağoğlu, yeni projesi My World Europe'ta bir haftada 138 milyon TL'lik satış elde etti. Projenin toplam satış cirosunun 385 milyon 566 bin 706 TL olması hedefleniyor

Ağaoğlu'nun en yeni projesi My World Europe, Arena Residence, Golf Residence ve Pool Residence gibi 3 farklı rezidanstan ve villalardan meydana gelen bir proje.

Arena Residence:

1+1: 423 adetti, 304'ü satıldı, 119 adet kaldı.

2+1: 267 adetti, 39'ü satıldı, 228 adet kaldı.

3+1: 11 adetti, 2'si satıldı, 9 adet kaldı.

Golf Residence:

2+1: 116 adetti, 62'si satıldı, 54 adet kaldı.

3+1: 236 adetti, 44'ü satıldı, 192 adet kaldı.

4+1: 4 adetti, 4'ü de satıldı.

Pool Residence:

2+1: 6 adetti, 1'i satıldı, 5 adet kaldı.

3+1: 198 adetti, 47'si satıldı. 151 adet kaldı.

4+1: 180 adetti, 111'i satıldı, 69 adet kaldı.

Toplam: 1441 konuttan 610'u satıldı, 831'ü kaldı.

My World Europe'ta 1 haftada 610 adet konutun satışı yapıldı. 138 milyon 876 bin 756 TL ciro elde edildi. Projenin toplam satış cirosunun 385 milyon 566 bin 706 TL olması hedefleniyor.  Ağaoğlu My World Europe'ta 831 adet konutun satışı devam ediyor.

Ağaoğlu My World Europe görselleri için tıklayınız

www.myworld-europe.com

444 6 777

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

My World Europe’ta 600 konutun satışı tamamlandı

Ağaoğlu’nun, İstanbul Ayazma’da inşaatına başladığı, Avrupa yakasındaki en büyük projesi My World Europe, satışa sunuldu.

My World Europe, Başakşehir’in Ayazma bölgesinde Olimpiyat Stadı’na komşu 200 dönümlük bir arazi üzerinde yükselecek. My World Europe, Pool Residence, Arena Residence, Golf Residence ve Villa bölümlerinden oluşuyor.

Ağaoğlu müşterilerine yapılan öncelikli satışlarda büyük ilgi gören My World Europe’ta 600 konutun satışı tamamlandı.

Kojenerasyon sistemiyle kendi elektrik ihtiyacının tamamını kendi içinde ürettiği elektrikle karşılayabilen My World Europe, toplam 3 bin 100 konuttan oluşuyor.

Ağaoğlu, bu projede doğal gazla çalışan bir elektrik santrali kurarak My World Europe projesinin ihtiyacı olan tüm elektriği projenin içerisinde üretecek. Elektrik üretimi sırasında ortaya çıkacak atık enerji de projenin ısınma ihtiyacının karşılanmasında kullanılacak. Bu sistem, My World Europe projesini çevreci konut projeleri arasında öne çıkarırken, proje sakinleri de elektriği yüzde 20 indirimli kullanacak.

-DAİRE FİYATLARI 132 BİN LİRADAN BAŞLIYOR-

My World Europe’ta büyüklükleri 70 metrekareden başlayan 1 1 daireler, 94 metrekareden başlayan 2 1 daireler, 156 metrekareden başlayan 3 1 ve 190 metrekareden başlayan 4 1 daireler olmak üzere tam 26 farklı tipte konut yer alıyor. Projede 10 adet de ikiz villa bulunuyor. Golf Residence’ların önünde konumlanan golf sahası, yaklaşık 20 bin metrekare alan üzerinde bir golf klübü, drive range ve kısa tur bir golf sahasından oluşuyor.

Projenin merkezinde yer alan Arena ise 22 bin 500 metrekare genişliğinde olacak ve içerisindeki 47 mağazada süpermarket, mağaza, kafe ve restoranlar yer alacak. Pool Residence’lara ismini veren dev açık havuz ise 130 metre uzunluğunda ve tam 1.600 metrekare yüzölçümüne sahip olacak.

My World Europe’ta daire fiyatları 1 1 konutlarda 132 bin liradan başlıyor ve çok geniş teras bahçelerine sahip teras konutlarında 772 bin liraya kadar artış gösteriyor.

My World Europe’tan konut almak isteyenler 10 bin lira peşin ödeyerek daire sahibi olabiliyor. Ağaoğlu tarafından hazırlanan ödeme planına göre istenirse kredi anapara ödemesi daire teslimine kadar ertelenebiliyor ve bu sürede aylık 800 lira gibi ödemelerle konut sahibi olunabiliyor.

-ALİ AĞAOĞLU PROJENİN REKLAM YÜZÜ OLDU-

My World Europe’un televizyon kampanyası kapsamında yönetmen Sinan Çetin tarafından çekilen reklam filminde rol alan, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kampanya yüzü olmak için 1 milyon dolarlık bir ücret aldığını açıkladı. Kampanya fotoğraflarını da ünlü fotoğraf sanatçısı Ara Güler çekti.

Kendisine kampanyada rol alması teklif edildiği zaman ücretini 1 milyon dolar olarak açıklayan Ali Ağaoğlu, elde ettiği bu geliri de eğitime bağışlayacağını ifade etti.

Ali Ağaoğlu düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, My World Europe’u Ağaoğlu tarihinde bugüne dek ürettikleri tüm projeler arasında çok özel ve ayrı bir yere koyduğunu belirterek, iyi yaşamanın insanlar için bir ayrıcalık değil bir hak olduğuna inandığını ve bu kampanyada herkesin Ağaoğlu kalitesindeki bir yaşama ulaşabilmesi için 10 bin lira gibi bir peşinatla daire sahibi olabileceğini kaydetti.
AA

Ağa’nın Avrupa Yakası’ndaki en büyük projesi satışa çıktı
Ağaoğlu, İstanbul Ayazma’da inşaatına başladığı, Avrupa yakasındaki en büyük projesi My World Europe’u satışa sundu. Dün (23.09.2010) yapılan basın toplantısında proje hakkındaki tüm detaylar paylaşıldı.
Ağaoğlu’nun İstanbul Avrupa Yakası’ndaki en büyük projesi My World Europe, Başakşehir’in Ayazma bölgesinde Olimpiyat Stadı’na komşu 200 dönümlük bir arazi üzerinde yükselecek.
Kojenerasyon sistemiyle kendi elektrik ihtiyacının tamamını kendi içinde ürettiği elektrikle karşılayabilen My World Europe, toplam 3 bin 100 konuttan oluşuyor. Proje, World Europe, Pool Residence, Arena Residence, Golf Residence ve villa bölümlerinden meydana geliyor.
“Herkes iyi yaşamayı hak ediyor”
Ali Ağaoğlu’nun “Herkes iyi yaşamayı hak ediyor” sloganıyla satışa sunulan projede 10 bin lira peşinat ile konut sahibi olunabiliyor. Ağaoğlu müşterilerine yapılan öncelikli satışlarda büyük ilgi gören My World Europe’ta 600 konutun satışı tamamlandı.
Ağaoğlu, bu projede doğalgazla çalışan bir elektrik santrali kurarak My World Europe projesinin ihtiyacı olan tüm elektriği projenin içerisinde üretiyor olacak. Elektrik üretimi sırasında ortaya çıkacak atık enerji de projenin ısınma ihtiyacının karşılanmasında kullanılacak. Bu sistem, My World Europe projesini çevreci konut projeleri arasında öne çıkarırken, proje sakinleri de elektriği yüzde 20 indirimli kullanacak.
Projede büyüklükleri 70 metrekareden başlayan 1+1 daireler, 94 metrekareden başlayan 2 1 daireler, 156 metrekareden başlayan 3 1 ve 190 metrekareden başlayan 4 1 daireler olmak üzere tam 26 farklı tipte konut yer alıyor. Projede 10 adet de ikiz villa bulunuyor.
Golf Residence’ların önünde konumlanan golf sahası, yaklaşık 20.000 metrekare alan üzerinde bir golf klübü, drive range ve kısa tur bir golf sahasından oluşuyor.
Projenin merkezinde yer alan Arena ise tam 22 bin 500 metrekare genişliğinde olacak ve içerisindeki 47 mağazada süpermarket, mağaza, kafe ve restoranlar yer alacak. Pool Residence’lara ismini veren dev açık havuz ise 130 metre uzunluğunda ve tam 1.600 metrekare yüzölçümüne sahip.
En pahalısı 772 bin TL’ye
My World Europe’ta daire fiyatları 1+1 konutlarda 132 bin TL’dan başlıyor ve çok geniş teras bahçelerine sahip teras konutlarında 772 bin TL’ye kadar artış gösteriyor. My World Europe’tan konut almak isteyenler 10 bin TL peşin ödeyerek daire sahibi olabiliyor. Ağaoğlu tarafından hazırlanan ödeme planına göre istenirse kredi anapara ödemesi daire teslimine kadar ertelenebiliyor ve bu sürede aylık 800 TL gibi oldukça düşük ödemelerle konut sahibi olunabiliyor.
Ağaoğlu MyCard ayrıcalığını başlatıyor
My World Europe’da; MyClub spor klübü, SPA, Golf Klübü, Kreş, açık spor sahaları, 3 adet açık yüzme havuzu, MyClub dahilinde kapalı yüzme havuzu, kay kay parkuru, su kaydırakları gibi birçok özellik bulunuyor. Projede ayrıca her daire için kapalı otopark, IPTV ve sınırsız internet altyapısı sunulacak. Proje sakinleri MyCard hizmet merkezi aracılığı ile tüm residence hizmetlerine tek tuşla ulaşabilecekler ve Ağaoğlu’nun sınırsız satış sonrası teknik desteğinden yararlanabilecekler.
Ali Ağaoğlu projenin reklam yüzü oldu
My World Europe’un televizyon kampanyası kapsamında yönetmen Sinan Çetin tarafından çekilen reklam filminde rol alan Ali Ağaoğlu, kampanya yüzü olmak için 1 milyon dolarlık bir ücret aldığını açıkladı. Kampanya fotoğraflarını da ünlü fotoğraf sanatçısı Ara Güler çekti. Kendisine kampanyada rol alması teklif edildiği zaman ücretini 1 milyon dolar olarak açıklayan Ali Ağaoğlu, elde ettiği bu geliri de eğitime bağışlayacağını ifade etti.
Düzenlenen basın toplantısında My World Europe’u Ağaoğlu tarihinde bugüne dek ürettikleri tüm projeler arasında çok özel ve ayrı bir yere koyduğunu belirten Ali Ağaoğlu; iyi yaşamanın insanlar için bir ayrıcalık değil bir hak olduğuna inandığını ve bu kampanyada herkesin Ağaoğlu kalitesindeki bir yaşama ulaşabilmesi için 10 bin TL gibi bir peşinatla daire sahibi olabileceğini ifade etti.
“Ben de basketbol oynadım”
Lansmanı yapılmadan 600 evin satılmasıyla ilgili müşterilere teşekkür eden Ali Ağaoğlu, “Daha projemizin lansmanı bile gerçekleşmeden 600 daire satıldı. Tabi ki bu bize çok daha iyisini yapmak adına büyük bir sorumluluk yüklüyor. Biz her projemize %3 reklam bütçesi ayırırız. Ama bizim reklam departmanımız o kadar iyi değil, bu bütçeyi harcayamıyor. Ben de baktım durum böyle, ben harcayayım bari dedim. Reklam filminden 1 milyon dolar aldım. Bu 1 milyon doları da eğitim kurumuna bağışladım” dedi.
Ali Ağaoğlu, 12 Dev Adam’a ev vermesiyle ilgili ise “Basketbolu severim, okul takımında da basketbol oynamıştım. Fiba maçları süresince milli takımımızdaki o hırsı, heyecanı, kazanma azmini gördüm. Maçı izlerken yanımda federasyondan birileri vardı, Sırbistan’ı yenerlerse ev verelim dedim. O an içimden geldi. Çünkü o kardeşlerimiz Türkiye diye bir ülkenin bile varlığından haberdar olmayan 1 milyar insana canlı yayında Türkiye’yi tanıttı. Bu reklamla ölçülemeyecek bir şey. Onlara çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
EBRU DUMAN

Ağaoğlu reklam yüzü oldu tanıtım öncesi 620 ev sattı

Ağaoğlu İnşaat, İstanbul Ayazma’da Olimpiyat Stadı’nın yanında 200 dönümlük bir arazide 3 bin 100 konuttan oluşan ‘My World Europe’ projesinin satışlarına başladı.


Projenin televizyon reklam yüzü Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu olurken, My World Europe’un ilk etabının yarıya yakını henüz projenin tanıtımı yapılmadan satıldı.
İlk etabın yarısı satıldı
Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, her yeni projenin tanıtımından önce Ağaoğlu’ndan ev almış müşterilere öncelik vermek amacıyla ön bilgilendirme yapıldığını belirterek, şunları söyledi: “İşte henüz reklam-tanıtım kampanyasına başlamadan önce eski müşterilerimize yaptığımız ön bilgilendirme sonucunda 1400 konutluk ilk etabın neredeyse yarısını sattık. Dün akşam itibariyle işlemleri tamamlanan konut satışımız 610’du. Kaparo verenler ile kredi işlemleri henüz süren müşterilerimizle birlikte bu sayı 700’ü buluyor.”
İçime en çok sinen bu oldu
Türkiye’de işini doğru yapanlara her zaman iş fırsatı olduğunu düşündüğünü söyleyen Ali Ağaoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Konut satışlarında yazın yaşanan durgunluk referandumun ardından yeniden hareketlendi. Bugüne kadar onbinlerce daire yaptım. En çok içime sinenlerden biri bu proje. ‘Türkiye’de herkesin iyi yaşamaya hakkı var slogonı’ ile bu projede yola çıktık. Doğru bir iş yaptığınızda alıcı buluyorsunuz, gerçekten çok yoğun ilgi gördük, bir haftadır geceden kuyruğa girenleri gördük. Bu bize duyulan güvenin bir göstergesi, çok gurur verici bir durum.”
400 milyon TL’lik yatırım
Ali Ağaoğlu’nun geçtiğimiz günlerde Türk Milli Basketbol Takımı oyuncularına bağışladığı evlerin de yer aldığı My World Europe Emlak Konut GYO ortaklığında hasılat paylaşım esasına dayalı olarak geliştirildi. Projenin toplam yatırım bedelinin 400 milyon TL olduğunu söyleyen Ali Ağaoğlu, şöyle konuştu: “30 ay içinde teslim etmeyi planladığımız projenin satış hasılatının 1 milyar TL olduğunu düşünüyoruz. Arsa bedeli hesaba katıldığında sınırlı bir miktarda kar marjı ile konutları fiyatlandırarak herkesin ev sahibi olmasına katkı yapmak istedik. Aynı bölgedeki diğer projelerde metrekare fiyatı 3 bin TL civarında iken bizim projemizde 2 bin 100 TL metrekare fiyatları söz konusu.”

Kendi reklamında oynadı 1 milyon dolar aldı

 MY World Europe’un televizyon kampanyası kapsamında yönetmen Sinan Çetin’in çektiği reklam filminde bizzat rol alan Ali Ağaoğlu, şunları anlattı: “Bu teklif bana geldiğinde ücretsiz oynamam dedim. 1 milyon dolara anlaştık. Nasılsa bizim reklam departmanı bütçesinin tamamını harcayamıyor, birazını ben alayım dedim. Bu parayı çeşitli eğitim kurumlarına bağışlayacağım. Benim reklam filminde oynadığımı duyan çeşitli şirketlerden de teklifler gelmeye başladı, değerlendiriyorum. Çekimler sırasında çok keyifli dakikalar geçirdik. Filmin sonunda rol alan diğer oyuncuların hep birlikte gülmesi gerekiyordu. Ama yönetmen Sinan Çetin bir türlü bu sahneleri beğenmedi ve oyunculara kızdı. Ben de arkadaşları teselli etmek için dönüp ‘Boş verin zaten kendisi çatlak’ dedim ve herkes gülmeye başladı, sonunda da yönetmeni memnun eden bir sahne yakaladık.”

Baba halka açılacak, oğul Alican ise yurtdışına

ALİ Ağaoğlu, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun gelecek planları arasında halka açılmanın da bulunduğunu belirterek, “Gelecek nesillere daha kurumsal yapıda bir şirket bırakmak istiyoruz. Türkiye genç ve dinamik nüfusu ile gerçek potansiyelinin farkında olmayan bir ülke. Genç nesile daha fazla güvenmeliyiz” dedi. Toplantıya Ali Ağaoğlu’nun oğlu Alican Aliağaoğlu da katıldı. Babasının ardından söz alan Alican Ağaoğlu Londra’da uluslararası ekonomi eğitimi aldığını söyleyerek şunları kaydetti: “Okulu bitirmeme az kaldı. Ondan sonra gelip işlere daha yoğun bi şekilde konsantre olacağım. Babamın yaptıklarından sonra zor da olsa onu geçmek istiyorum. Yurtdışında planladığımız projeler var. Ağırlıklı olarak o projelerin hızlandırılmasında rol alacağım.”

26 farklı tipte dairenin sakinleri golf oynayacak

AĞAOĞLU Şirketler Grubu bünyesindeki Akdeniz İnşaat Genel Müdürü Hasan Rahvalı ‘Herkes iyi yaşamayı hak ediyor’ sloganı ile satışa sunulan My World Europe projesi ile ilgili şu bilgileri verdi:
Bu projede doğalgazla çalışan bir elektrik santrali kurulacak ve My World Europe projesinin ihtiyacı olan tüm elektriği projenin içerisinde üretiyor olacak.
Elektrik üretimi sırasında ortaya çıkacak atık enerji de projenin ısınma ihtiyacının karşılanmasında kullanılacak ve böylece proje sakinleri de elektriği yüzde 20 indirimli alabilecek.”
Pool, Arena ve Golf Residence olarak 3 ana bölümden oluşan projede büyüklükleri 70 metrekareden başlayan 1+1 daireler, 94 metrekareden başlayan 2+1 daireler, 156 metrekareden başlayan 3+1 ve 190 metrekareden başlayan 4+1 daireler olmak üzere toplam 26 farklı tipte konut yer alıyor.
10 adet de ikiz villanın da yer aldığı projede Golf Residence bölümünde yaklaşık 20 bin metrekarelik alanda golf sahası, golf kulübü, drive range yer alacak.
Merkezde bulunan Arena bölümünde 22 bin 500 metrekarelik alanda mağaza, süpermarket, kafe ve restoranlar bulunacak. Pool Residence bölümünde ise 130 metre uzunluğunda bin 600 metrekare genişliğinde bir açık havuz yer alacak.
Hürriyet

12 Dev Adam'a, bir hafta içinde 700 komşu geldi

Ağaoğlu İnşaat'ın sahibi Ali Ağaoğlu, 'havuzlu konutlarım var' diye seslendiği reklam filmi daha ekranlarda dönmeden My World Europe projesinden ön taleple 700 adet konut sattı. Ağaoğlu, projedeki evlerden 21'ini 2010 FIBA Dünya Şampiyonası'nda ABD ile final oynayarak tarihi başarıya imza atan Basketbol Milli Takımı'na hediye etmişti. 
 
 
İstanbul Avrupa yakasında Olimpiyat Stadı'na komşu arsada yer alan 3 bin 100 konutluk projeye başlayan Ağaoğlu İnşaat'a ait dairelerin 700'ü bir haftada satıldı. Devlete ait Emlak Konut arsasına inşa edeceği dairelerin dörtte birine yakınını ön taleple 7 günde eski müşterilerine satan Ağaoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "610 dairenin satış işlemi bitti. 90 daire için kaparo yatırıldı. Dairelerin yüzde 80-90'ını bu yıl bitmeden satarım." iddiasında bulundu. Ağaoğlu, evlerin satış duyurusunu ise dün yaptı. Projeden elde edilecek hasılatı 1,1 ile 1,2 milyar lira olarak açıklayan Ağaoğlu, arsa payı hariç inşaat maliyetinin 400 milyon lira olduğunu söyledi. Emlak Konut'un projedeki arsa payı yüzde 30,5 seviyesinde. Proje kapsamında evlerin elektrik ve ısınma ihtiyacı mini doğalgaz çevrim santraliyle karşılanacak.

My World Europe adını verdiği projedeki dairelerin 21 tanesini, Türkiye'de düzenlenen 2010 FIBA Dünya Şampiyonası'nda ABD ile final oynayıp tarihi başarıya imza atan Basketbol Milli Takımı'na hediye eden Ali Ağaoğlu, "Kabataş Lisesi'nde öğrenciyken okulun basketbol milli takımındaydım. Milli takımın İstanbul'daki maçlarını seyrederken heyecanlandım ve yanımdaki Basketbol Federasyonu'ndan arkadaşlara, doğaçlama olarak 'Final oynasınlar birer daire veririm.' dedim. Final oynayınca da verdim. Onlar dünyada Türkiye'nin adını duymamış, haritadaki yerini bilmeyen milyarlarca insana ülkemin adını duyurdular. Bu ev onlara helal olsun." diye konuştu.

Ali Ağaoğlu, 10 bin lira peşinatla ve metrekaresi ortalama 2.100 liradan satışa çıkan My World Europe projesiyle orta gelir grubundakileri de ev sahibi yapmayı amaçladığını söyledi. İnşaatlarından ev alanların yüzde 80'inin oturmak, yüzde 10'unun kira geliri elde etmek ve yüzde 10'unun da yatırım amacıyla ev aldığını belirten Ağaoğlu, marka, proje, mevki, sağlamlık ve alana da kazandırmak gibi 5 ayrı doğruyu bir araya getirerek satış başarısını yakaladıklarını ifade etti. Projede yer alan en küçük 1+1 dairelerin fiyatları 132 bin lira iken, brüt 487 metrekare olan 4+1 dairelerin fiyatları 772 bin liraya kadar çıkıyor. Proje en geç 30 ayda teslim edilecek. Evin içine girene kadar 800 lira olan taksitler eve girdikten sonra yükseltilebilecek. 10 bin lira peşinat verildiğinde Aralık 2010 ve 2011'de yüzde 12'şer ara ödeme yapılarak, kalan kısım banka kredisiyle taksite bağlanıyor. Ağaoğlu, bu ödeme planıyla orta gelir grubunun tamamına erişmeyi planladığını açıkladı.

My World Europe projesi 30 ayda teslim edilecek. Konutların 3 bin 160'ı 19 ve 31 katlı yüksek katlı bloklarda yer alırken, 40 adedi ikiz villalar şeklinde tasarlandı. Villa şeklindeki konutlar henüz satışa çıkmadı. Yüzde 83'ü yeşil alana ayrılan ortak bölümlerde golf sahası, uluslararası standartta bisiklet ve kaykay pisti de yer alıyor. Proje kapsamında 47 adet de mağaza bulunuyor. Ağaoğlu her 500 konut satışında dairelerin fiyatını yüzde 3 artırarak erken alanlara avantaj sağlıyor. Kredili satışlar için Ağaoğlu, Bank Asya, Akbank ve Garanti Bankası ile anlaştı. Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Müdürü Hasan Rahvalı, banka kredisiz satın almak isteyenler için de üçe bölünmüş ödeme planlı satışlarının olduğunu kaydetti.

REKLAMDA oynadı, 1 milyon dolar kazandı

My World Europe projesinin reklam filminde Ali Ağaoğlu kendisi oynadı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Başbakan havuzlu villada oturuyor.' dediğinde canlı yayınlanan televizyon programlarına katılarak 'Herkes havuzlu villada otursun. Yoksullukta değil varlıkta birleşelim.' diyen Ali Ağaoğlu, kendi oynadığı reklam filminde 'havuzlu konuta' vurgu yapıyor. Ali Ağaoğlu reklam filminde "Herkesin havuzlu konutlarda oturmaya hakkı var." diyor. Projede 130 metre uzunluğunda 1.600 metrekare genişliğinde yüzme havuzu da yer alıyor. Projelerinde reklam bütçesi olarak yüzde 3 pay ayırdığını açıklayan Ağaoğlu, "Ancak bu yıl reklam bütçesinin yüzde 1,2'sini kullanabildik. Ben de reklam bütçesinden oyunculuk payı olarak 1 milyon dolar alacağım ve bunu eğitime bağışlayacağım." diye konuştu. Soru üzerine Ağaoğlu, hangi eğitim kurumuna bağışlayacağına henüz karar vermediğini ifade etti. Reklam filmini yönetmen Sinan Çetin çekti. Ali Ağaoğlu'nun anlatımına göre finaldeki gülme sahnesi çekilirken Ağaoğlu İnşaat çalışanları yönetmen Sinan Çetin'in tüm ısrarlarına rağmen kahkahayla gülemedi. Buna kızan Sinan Çetin çalışanlara kızıp, hakarete varan bir konuşma yapınca Ali Ağaoğlu, "Siz bakmayın buna, biraz çatlaktır." dedi. Bu söz üzerine çalışanlar kahkahayı patlattı ve final sahnesi Sinan Çetin'in istediği gibi çekilmiş oldu.
İBRAHİM BALTA/Zaman