Eğitim

Ağaoğlu Pool Residence´ın tüm detayları!

Ağaoğlu İnşaat'ın Başakşehir Ayazma´da inşa edeceği My World Europe projesinin Pool Residence bölümünde 768 konut bulunuyor

My World Europe, Pool Residence, Arena Residence ve Golf Residence olmak üzere 3 bölümde yer alan 17 blokta toplam 3 bin 80 konut ve 20 ikiz villadan oluşuyor. 

Pool Residence, tam 130 metre uzunluğunda dev bir yüzme havuzunun her iki yanında konumlandırılmış 6 adet bloktan oluşurken, Arena Residence projenin merkezinde dekoratif bir açık havuz etrafında sıralanmış mağazalardan oluşan bir açık hava alış veriş merkezini saran karşılıklı 2 yapıdan oluşuyor. Üçüncü bölüme adına veren golf klübü ve kısa tur pist ise Golf Residence´ın 5 bloğuna komşu olacak şekilde konumlandırıldı.

My World Europe projesi içerisinde bulunan doğalgaz çevrim santrali ile sitenin elektrik enerjisi ihtiyacının tamamı karşılanıyor. Kojenerasyon sistemi ile doğalgaz santralinin atığından da sitenin ısınma ihtiyacı da karşılanıyor. My World Europe, böylece dünya standartlarında ısı yalıtım teknolojisiyle minimum enerji tüketecek şekilde tasarlandı. Binalar maksimum verimlilik ve minimum atık ile şu ana kadar geliştirilen çevreye en duyarlı proje ünvanını kazandı.

Pool Residence  130 metre uzunluğunda ve 1600 metrekare alana sahip bir açık hava yüzme havuzunun etrafında konumlandırılan 6 bloktan oluşuyor. Blokların her biri 32 katlı ve bu bloklarda 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 768 konut bulunuyor.

Açık yüzme havuzunda bulunan su kaydırakları ile My World Europe sakinleri doyasıya eğlenme fırsatı bulacaklar. Pool Residence´daki konutlarda her daireye özel kat bahçeleri bulunuyor, böylece Pool Residence sakinleri mutfaklarından, salonlarından kendi özel yeşil dünyalarına açılabilecekler.

444 6 777

www.agaoglu.com.tr

Ağaoğlu My World Europe görselleri için tıklayınız

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.