04 / 05 / 2024

Ağaoğlu ve İstinyepark, metallerini Aspen'e emanet ediyor!

Ağaoğlu ve İstinyepark, metallerini Aspen'e emanet ediyor!

Integra metal asma tavan sistemleriyle Aspen metale ruh kazandırıyor. Aspen metale dokunduğu günden beri metaller, soğukluğuyla değil zarafetiyle anılıyor …



‘Integra ' metal asma tavan sistemleri mimarların yaratıcılıklarını özgürce sergilemeleri için tasarlanıyor. Sistem, sunduğu sayısız formlara ek olarak, tasarımcının hayal gücü doğrultusunda esniyor, istenilen şekillere girebiliyor.

Aspen ‘Integra ' metal asma tavanlarıyla dünyanın önde gelen birçok markasına yıllardır hizmet veriyor …

Zihinlere yer etmiş tasarımlar ve tavan mimarisi … Mekanın algılanmasında, akıllarda yer etmesinde tavan tasarımı oldukça etkin bir öğe olarak karşımıza çıkıyor çünkü; tavan, mekanın diğer tüm yüzeyleri ile oranlandığında, oldukça büyük yer kaplıyor. çağlara damgasını vuran tasarımların yaratıcıları bunu çok iyi biliyor ve kullanıyorlardı. Zihinlerimize yer etmiş ve asla eskimeyen yapıların birçoğu eşsiz tavan tasımlarıyla anılıyor.

Günümüz mimarları da tasarımlarında tavan mimarisine büyük önem veriyor. Aspen sunduğu eşsiz asma tavan seçenekleriyle mimarların başını döndürüyor. ‘Integra ' metal asma tavan sistemleri ise uzun zamandır mimarların sihirli değneği durumunda.
Sistem, mimarların hayal güçlerine tam anlamıyla cevap veriyor ve projelerin vazgeçilmez öğesi oluyor. Tasarımcıya sunulan birçok seçeneğe ek olarak Aspen, projeye özel seçeneklerde sunuyor. Yapılar bu sayede eşsiz birer tasarıma dönüşüyor.

Integra metal asma tavan sistemleri zarafeti, kullanım kolaylığıyla birleşiyor … Yapılarda görsel zenginlik kadar önem arz eden bir diğer unsur da uygulanan sistemlerin yapının teknik ihtiyaçlarına cevap verebilmesi. Aspen ‘Integra ' metal asma tavan sistemleri, yapılara eşsiz görünüm kazandırırken yapının, teknik ihtiyaçlarına da tam anlamıyla cevap veriyor.   Yangın detektörleri, yangın söndürme sistemleri, aydınlatma sistemleri ve yapının can damarları olan kablo ağını gizleyen sistem, olası arıza durumlarında arızanın kaynağına zahmetsizce ulaşabilme imkanı sunuyor. Sistemin sağladığı kolaylıklar montaj, bakım onarım aşamasında zaman ve maliyet tasarrufu sağlıyor.

Ülkemizin ve dünyanın öncü markaları, Integra 'ya başlarının üstünde yer veriyor.

Microsoft Europe, British Amerikan Tobacco, Abn Ambro Bank Genel Müdürlük binası, Levi's, İstinye Park, Garanti Bankası Genel Müdürlük Binası, Avea Genel Müdürlük binası, Ağaoğlu … gibi bir çok seçkin kurum, yapılarını Aspen 'in usta ellerine emanet ediyor.


Geri Dön