Sektörel

Ağaoğlu'na Rusya'dan 3 milyar dolarlık teklif!

Dün kapılarını açan Emlak 2014 Fuarı'na yerli ve yabancı yatırımcı ilgisinin yoğun olduğunu belirten Ağaoğlu Şirketler Topluluğu CEO'su Hasan Rahvalı Emlak Fuarı'nda Rus bakanın konut ve kentsel dönüşüm için kendilerini davet ettiğini söyledi.


Dün kapılarını açan Emlak 2014 Fuarı'na yerli ve yabancı yatırımcı ilgisinin yoğun olduğunu belirten Ağaoğlu Şirketler Topluluğu CEO'su Hasan Rahvalı, bu tür fuarlara katılmanın ülke tanıtımına katkı sağladığını, amaçlarının doğrudan satış yapmak olmadığını söyledi. Körfez bölgesinden ve kuzey ülkelerinden ziyaretçi ağırladıklarını aktaran Rahvalı "Standımızı Rusya'dan gelen bir bakan ziyaret etti ve bize resmi bir davette bulunarak ülkelerinde konut ve kentsel dönüşüm yapmamızı teklif etti. İşin büyüklüğünün ise minimum 3 milyar dolar olduğu belirtildi. Önümüzdeki günlerde bölgeye gidip incelemelerde bulunacağız" diye konuştu. Ağaoğlu fuara, İstanbul Finans Merkezi, Maslak 1453 ve Andromeda Cold projeleriyle katıldı. Fuarın en büyük standı 771 metrekare ile Ağaoğlu'nunki oldu. 

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu da, fuarda gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun özür dilediği yönündeki iddiasının ardından CHP ve şahit gösterdiği Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin açıklamaları sorulan Ali Ağaoğlu "Söyleyeceğimi söyledim. Lafımın arkasmdayım" dedi. Ali Ağaoğlu, 17 Aralık sürecinde TÜRCEV'e arsa bağışladığına ilişkin iddialan yalanlarken, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun da özür dilediğini söylemişti. 

Ali Ağaoğlu, Emlak 2014 Fuarı'na istanbul Finans Merkezi, Maslak 1453 ve Andromeda Gold projeleriyle katıldı. Fuarın en büyük standı Ağaoğlu'nunki oldu. 


Star