Konut

Agena Park'ta 126 bin TL'ye! 60 ay sıfır faizle!

Esenyurt'ta inşa edilen Agena Park projesinde iki farklı kampanya başlatıldı

Kumuşoğlu İnşaat'ın Esenyurt'ta inşa ettiği Agena Park projesinde başlatılan kampanyaya göre yüzde 10 peşinatla veya 60 ay sıfır faizle konut sahibi olmak mümkün. Agena Park'ta alanları 112 ile 231 metrekare arasında değişen konutların fiyatları 126 bin TL'den başlıyor, 445 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Agena Park'ta konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde çeşitlendirildi. Yapımına 2007 yılının Ekim ayında başlanan Agena Park projesinin inşaatı Eylül 2009'da tamamlandı. TEM Otoyolu'na 1 kilometre, D-100 karayoluna 5 kilometre mesafede 17 bin 500 metrekarelik alana kurulan Agena Park'ın inşaat alanı 34 bin metrekare. Agena Park'ta toplam 340 adet konut bulunuyor.

Agena Park'ta ayrıca açık ve kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, kafe, lokanta, çok amaçlı spor birimleri, sauna ve Türk hamamı, 24 saat kameralı güvenlik sistemi, elektronik giriş-çıkışlı denetim ve güvenlik sistemi bulunuyor. Ayrıca, çocuklara taşıt korkusu yaşatmayacak ve oyunlarını güven içinde oynama fırsatı sunan çocuk oyun alanları bulunuyor.

Isı ve ses yalıtımlı şekilde inşa edilen Agena Park'ta bulunan konutlarda kombi ve panel radyatörler, ankastre mutfak ürünleri, hidrofor sayesinde kesintisiz su, merkezi uydu sistemi ve kablo TV altyapısı, görüntülü diafon sistemi, ıslak zeminler birinci sınıf seramik, salon ve odalar birinci sınıf laminant parke, proje çözümlerine göre banyolarda Hilton veya etejerli lavabo, birinci sınıf bataryalar, PVC doğramalar ve ısı yalıtımlı cam yer alıyor.

0212 450 25 50

www.agenapark.com

agena@agenapark.com

Projeden görüntüler için tıklayınız...

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com