28 / 04 / 2024

Gündemden düşmeyen Ahbap'tan bir yeni yardım daha! Acil bakın!

Gündemden düşmeyen Ahbap'tan bir yeni yardım daha! Acil bakın!

Rock müzik sanatçısı Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap Derneği depremde ebeveynlerini kaybeden üniversite öğrencilerine aylık 5 bin lira burs verecek.



Rock müzik sanatçısı Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap Derneği 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve 50 bine yakın insanın ölümüne sebep olan 7.8 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem felaketinde ebeveynlerini kaybeden üniversite öğrencilerine aylık 5 bin lira burs verecek.

Yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 kenti etkileyen depremlerde ailelerini kaybeden üniversite öğrencilerine 5 bin TL verilecek bursun başvuruları Ahbap Derneği’nin resmi internet adresi üzerinden alınacak.

 Gündemden düşmeyen Ahbap tan bir yeni yardım daha! Acil bakın!

Peki, Ahbap Derneği 5 bin TL burs başvurusu ne zaman yapılacak? Ahbap burs başvuru koşulları neler? İşte konuyla ilgili tüm merak edilenler...

Konu ile ilgili Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Ahbap kurucusu Haluk Levent, şu ifadeleri kullandı:

"Depremde ebeveyn kaybı yaşayan üniversite öğrencisi tüm gençlerimize bir sene süreli aylık 5 bin lira burs verme kararı aldık"

AHBAP BURS BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Haluk Levent’in haberini verdiği söz konusu burslar, 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve 50 bine yakın insanın ölümüne sebep olması nedeniyle yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen 7.8 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük depremde ebeveynlerini kaybeden üniversite öğrencilerine sağlanacak.

İşte detaylar...


Geri Dön