02 / 05 / 2024

Ahenk İstanbul ödeme!

Ahenk İstanbul ödeme!

Firma: Emin Otomotiv

Proje: Ahenk İstanbul

Ahenk İstanbul ödeme planı kapsamında konut bedelinin yüzde 25' i peşinat olarak veriliyor. Kalan tutar ise 108 ay vade farksız taksitle ödenebiliyor. Ahenk İstanbul projesinde konut fiyatları 160 bin TL' den başlangıç gösteriliyor...




Emin Otomotiv tarafından hayata geçirilen  Ahenk İstanbul  projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor. Ahenk İstanbul ödeme planında konut fiyatları 160 bin liradan başlangıç gösteriliyor.


Ahenk İstanbul Evleri 500 adet daireden meydana geliyor. Ahenk İstanbul projesi 2 etap halinde inşa ediliyor. İlk etap teslimlerinin 20 ay sonra yapılacağı Ahenk İstanbul projesinin ikinci etap teslimlerinin ise 30 ay sonra gerçekleşmesi hedefleniyor.


Ahenk İstanbul ödeme planı dahilinde konut fiyatları 1 oda 1 salon daireler için 160 bin TL'den, 2 oda 1 salon daireler için 265 bin TL'den başlıyor. Ahenk İstanbul projesinde 3 oda 1 salon dairelerin satışları tamamlandı.


Ahenk İstanbul ödeme!


Ahenk İstanbul ödeme planı dahilinde yapılacak ödemeler için 108 ay sıfır faiz ile ara ödemesiz ve peşinatsız projeden konut sahibi olmak mümkün.


Beylikdüzü Ahenk İstanbul'un sosyal imkanları arasında spor alanları, yüzme havuzu, squash, dinlenme alanları, fitness center, sauna, buhar odası gibi sosyal alanlar bulunuyor.


500 konuttan oluşan Ahenk İstanbul projesinde ilk 100 dairenin satışı tamamlandı.


Ahenk İstanbul adres!

Adnan Kahveci Mah. İnönü Cad. No: 71 Gürpınar Beylikdüzü / İstanbul


Ahenk İstanbul ödeme!


Ahenk İstanbul iletişim!

Telefon: 0212 855 85 55

Web Adresi: www.eminevimahenk.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön