Kim Kimdir?

Ahmet Bal kaç yaşında, nereli, kimdir?

Ülker Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bal kaç yaşında? Ahmet Bal nereli? Türkiye'nin iş dünyasındaki etkili isimlerinden biri olan Ahmet Bal kimdir? İşte ayrıntılar...  1957 yılında Tokat'ta doğmuştur

Ahmet Bal, Ülker Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan bir iş adamıdır. 1957 yılında Tokat'ta doğmuştur. Eğitim hayatına Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde başlayan Ahmet Bal, İktisat ve Maliye Bölümü'nden mezun olmuştur. Ardından Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanları Kurulu'na katılarak görev yapmıştır. 1991 yılında Baş Hesap Uzmanlığı ve Yeminli Mali Müşavirlik unvanını elde etmiştir.

Ahmet Bal, uluslararası deneyimlerini geliştirmek amacıyla 1992 yılında İngiltere'deki Nottingham Üniversitesi'nde İşletme alanında yüksek lisans (MBA) derecesi almıştır. 1994 yılında Anadolu Endüstri Holding bünyesinde Mali İşler Koordinatör Yardımcısı olarak görevine başlamıştır. Kariyeri boyunca çeşitli görevler üstlenmiştir.

1995-1998 yılları arasında, Anadolu Grubu'na bağlı olan Efes Sınai Yatırım Ticaret A.Ş.'de Finans Direktörü olarak görev yapmış ve aynı zamanda Yurtdışı Coca-Cola operasyonlarından sorumlu olmuştur. 1998-1999 yıllarında Efes Sinai Yatırım Holding A.Ş.'de Genel Müdür olarak çalışmıştır. Ardından 1999-2006 yılları arasında Anadolu Endüstri Holding Mali İşler Başkanlığı'nda Otomotiv, Finans ve Kırtasiye Şirketlerinden Sorumlu Mali İşler Koordinatörü olarak görev yapmıştır.

2006-2012 yılları arasında Anadolu Endüstri Holding'de Grup Şirketlerinden Sorumlu Denetim Koordinatörü olarak görev yapmıştır. 2013-2018 yılları arasında ise Anadolu Grubu Şirketlerinin Denetiminden Sorumlu Denetim Başkanı olarak çalışmıştır.

Ahmet Bal, evli ve iki çocuk babasıdır. Ülker Yönetim Kurulu Başkanı olarak liderlik yetenekleri ve deneyimleriyle tanınmaktadır. Çalışmaları ve katkıları, Türkiye'nin iş dünyasındaki etkili isimlerinden biri olarak kabul edilmektedir.

Mete Buyurgan kimdir? Mete Buyurgan nereli?
Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi, kimdir? Murat Ülker'in serveti ne kadar?
Ali Ülker Kimdir?