28 / 04 / 2024

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ ne iş yapmaktadır?

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ ne iş yapmaktadır?

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ'un eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kim olduğu ve Ahmet Baştuğ'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...



Ahmet Baştuğ  İzmir  Demir Çelik Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesidir. Ahmet Baştuğ, 1962 yılında Hatay/Payas’da doğmuştur. Ahmet Baştuğ 2005 senesinde Şahin-Koç Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş tarafından Satın alınması ile beraber İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürüten Ahmet Baştuğ ayrıca, İzdemir Enerji Elektrik Üretim A.Ş.’ de İcra Kurulu üyesidir.

Sayın Baştuğ bunların dışında da Şahin Şirketler Grubu Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği ile Akdemir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği aynı zamanda da İDÇ Liman İşletmeleri A.Ş.ve Agora Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkanlığı ile İDÇ Denizcilik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliğinin yanında Şahin Koç Çelik San. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve İZSİAD Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yapmıştır. 

İZMİR DEMİR ÇELİK HAKKINDA

İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş 1975 senesinde inşaat demiri üretmek amacı ile Aliağa Ağır Sanayi Bölgesi’nde kurulmuştur. Daha sonra, 1983 yılında haddehane tesislerini, 1987 senesinde ise çelikhaneyi işletmeye başlayarak 47 yıldır sektörde üretimini devam ettirmektedir.

İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş., İzmir Aliağa Tesislerinde 550 bin metrekare bir alanda senelik olarak 1.500.000 ton sıvı çelik ve 1.000.000 ton nervürlü inşaat demiri üretimini gerçekleştirmektedir.

Selim Akın kimdir? Selim Akın ne iş yapıyor?

Orhan Timurhan kimdir? Orhan Timurhan ne iş yapıyor?

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?


Geri Dön