Kim Kimdir?

 Ahmet Çelik nereli? Nereden mezun oldu? Ahmet Çelik ne iş yapıyor?

Servet GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Türk iş insanı Ahmet Çelik ne iş yapıyor? Ahmet Çelik nereli ve hangi okuldan mezun oldu? İşte detaylar... Çelik, 1988 senesinde ise Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu

Türk iş insanı Ahmet Çelik, 1962 yılında Çorum’un Alaca ilçesinde dünyada geldi. Çelik, 1988 senesinde ise Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 1987 – 1990 seneleri arasında Sinpaş Yapı A.Ş. de muhasebe bölümünde görev aldı.

NE ZAMAN GENEL MÜDÜR YARDIMCISI OLDU?

1992-2001 seneleri arasında satın alma servisinde Şef Müdür ve Genel Müdür yardımcılığı pozisyonlarında görev alan Türk iş insanı Ahmet Çelik, 2001 – 2007 yılları arasında da Genel Müdür Yardımcılığı görevinin yanı sıra grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği pozisyonlarında da görev aldı.

 

NE ZAMAN GENEL MÜDÜR OLDU?

2007 senesinde Sinpaş Yapı A.Ş. Genel Müdür olarak çalışmalarına devam eden Ahmet Çelik, 2013 senesinden itibaren de Grup Şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekili pozisyonda görevine başarı ile devam ediyor.

Peki, Türk iş insanı Ahmet Çelik başka hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Ahmet Çelik hakkında merak edilen diğer ayrıntılar...

BAŞKA HANGİ POZİSYONLARDA GÖREV ALDI?

Ahmet Çelik, grup şirketlerinin yanı sıra, 2009 yılından itibaren İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi olarak görevinin başında yer alıyor. Bunun yanı sıra, Toprak Sektörü Komite Başkanlığı ve Üyeliği görevini yürüten Türk iş insanı Ahmet Çelik, İstanbul Ticaret Odası İnşaat İhtisas Komitesi üyesi olarak çalışmalarına devam ediyor.

 

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ ÜYESİ

Çelik, 2008 – 2014 yılları arasında Boğaziçi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mütevelli Heyet Üyesi olarak görevine halen devam ediyor. 2011 yılından itibaren ise başlayan Alaca Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı, Konutder Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerinde etkin bir şekilde çalışmalar yürüyür.

Kuruluşundan bu yana Servet GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak başarılı bir şekilde görevine devam eden Türk iş insanı Ahmet Çelik, aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi olarak çalışmalarını sürdüyor.

Dursun Yaşar Çamurali ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? Dursun Yaşar Çamurali nerelidir?

Avni Çelik nerelidir? Ne iş yapıyor? Hangi bölümden mezun oldu?

Ramadan Kumova nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Ramadan Kumova, Harvard’tan mı mezun oldu?