Kim Kimdir?

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? 

Akmerkez Yönetim kurulu üyesi olan Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü nereli, kaç yaşında? İşte Ahmet Cemal Dördüncü biyografisi...

Akmerkez YÖnetim kurulu üyesi olan Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü nereli, kaç yaşında? Hangi görevlerde bulundu?  İşte Ahmet Cemal Dördüncü biyografisi...

AHMET CEMAL DÖRDÜNCÜ KİMDİR?

Ahmet Cemal Dördüncü, 1953 yılında İstanbul’da doğdu. Ahmet Cemal Dördüncü, Çukurova Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra Mannheim ve Hannover Üniversitelerinde lisansüstü çalışmalar yapmıştır. Dördüncü, İngilizce, Almanca ve Portekizce dillerini bilmektedir.

 

AHMET CEMAL DÖRDÜNCÜ HANGİ GÖREVLERDE BULUNDU?

İş hayatına Almanya’da bulunan Claas OHG firmasında başlayan Dördüncü, 1984-1987 yılları arasında Türkiye’de Mercedes Benz A.Ş. firmasında kariyerine devam etmiştir. Ahmet C. Dördüncü, 1987 yılında Sabancı Grubu’na katılmış ve 1998 yılına kadar Kordsa A.Ş.’de çeşitli görevlerde çalışmıştır.

1998 yılında, Grubun DUSA firmasında, DUSA Güney Amerika ve daha sonra DUSA Kuzey Amerika’da Genel Müdür/Başkan olarak görev almıştır. 2004 yılında Sabancı Holding Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Grup Başkanlığı görevinin ardından, 2005-2010 yılları arasında ise, Sabancı Holding İcra Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmiştir.

Ocak 2013 yılından  2022 yılı sonuna dek Akkök Holding A.Ş. İcra Kurulu Başkanı görevini yürütmüş olan Dördüncü; halen Akcoat ve Epsilon’un Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürütmenin yanı sıra farklı grup şirketlerinde de Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almaktadır.

Aynı zamanda United Nations Global Compact Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve International Paper Co. şirketinde de Yönetim Kurulu Üyesidir.

Murat Gigin kimdir, kaç yaşında? Hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO'nun 473 adet gayrimenkulünün değeri bu yıl ne kadar oldu?