18 / 05 / 2024

Ahmet Deniz Atabay: Sedef Koy hak ettiği değere kavuşuyor!

Ahmet Deniz Atabay: Sedef Koy hak ettiği değere kavuşuyor!

Didim Belediyesi sorumluluk alanında bulunan Mavişehir Mahallesi SedefKoy Mevkii’deki yenileme ve düzenleme çalışmalarında sona gelindi.




Didim Belediyesi sorumluluk alanında bulunan Mavişehir Mahallesi SedefKoy Mevkii’deki yenileme ve düzenleme çalışmalarında sona gelindi.


SedefKoyda yaşayan vatandaşlarımızın rahatsızlıkları üzerine, Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay’ın talimatı ile baştan aşağıya yenilenen, konforlu yollara kavuşan, çevre düzenlemeleri ile de ayrı bir görsel güzellik kazanan bölge de, vatandaşlar gözle görülür derecede değişime tanık oldu.


Didim’in yerlilerinin karaya ilk adım attıkları yer olarak bilinen SedefKoy ayrı bir öneme de sahip,  buradaki çalışmalar bölgenin gelişimine de katkı sağlayarak değerini daha da arttıracak


Vatandaşlarımızın beklentilerine hemen cevap veriyoruz


Vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine harekete geçtiklerini belirten Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, “ilk göreve geldiğimizde bölge çok kötü ve düzensiz idi, burada yaşayan vatandaşlarımızdan olumsuz tepkiler aldık, belediyemiz ekiplerini buraya yönlendirdik çalışmalara hız kattık Sedefkoy’u tepeden tırnağı yeniledik” dedi.


Bölge halkının sesine kulak verdik


Bölge halkının sesine duyarsız kalmadıklarını belirten Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay; “Sedefkoydaki yolları parke taşı ile yenileyerek düzenli bir görünüme kavuşturduk, yaptığımız çevre düzenleme çalışmaları ile görsel bir zenginlik kattık burada çalışmalarımız daha devam ediyor, çalışmaları sık sık yerinde denetleyerek, vatandaşlarla bir araya geliyoruz, onların görüşlerini değerlendiriyoruz. Tüm amacımız Sedef Koy’un hak ettiği değere kavuşmasıdır” şeklinde konuştu.


SedefKoy - Mavişehir arasındaki yolun da yapımının devam ettiğini belirten Atabay, “yolla ilgili ufak tefek çalışmalar kaldı, tretuvar ve kaldırım yapılcak” dedi.


Bölgeye yapılan çalışmalardan dolayı, memnuniyetini dile getiren mahalleli vatandaşlar SedefKoy’da eskiye göre gözle görülür bir değişim olduğunu, sokakların tertemiz ve düzenli gözükmesi, çevre faktörlerinin görsel güzellik katması ile bölgenin değerinin daha da arttırdığını belirttiler.


Didim Belediyesi 


Geri Dön