28 / 04 / 2024

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay ne iş yapıyor?

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay ne iş yapıyor?

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay'ın kim olduğu ve Ahmet Nezih Olcay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...



Ahmet Nezih Olcay Karsan Otomotiv Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesidir. Ahmet Nezih Olcay, 1947 yılında doğan Nezih Olcay ilköğrenim arkasından İtalyan Lisesi ve takiben İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’nden İşletme lisansı ile mezun olmuştur.

Ahmet Nezih Olcay, 1971 senesinde Tofaş Türk  Otomobil Fabrikası A.Ş’de işe başlayan Olcay söz konusu kurumda sırası ile Muhasebe Müdürü, Mali Müdür,Dış İlişkiler Grup Müdürü, Muhasebe, Finans ve Kontrol Grup Direktör yardımcısı ve Mali Direktör görevlerinde bulunmuş ve 2007 senesi sonunda da emekli olmuştur. 

 Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay ne iş yapıyor?

Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş’de çalıştığı zamanlarda Koç Grubu iştiraki değişik firmalarında yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Ahmet Nezih Olcay, 2008-2012 seneleri arasında Plastiform Sanayi ve Ticaret A.Ş firmasında Genel Koordinatör,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Başkanlığı ve 2014-2019 yıllarında Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi A.Ş Yönetim Kurulunda bağımsız üye olarak görevlerde bulunmuştur.

KARSAN OTOMOTİV HAKKINDA

Türk otomotiv sanayinde 50 seneyi geride bırakan Karsan, dünyanın önde gelen otomotiv devleri için üretimden, toplu taşımacılık sektöründe kendi markalı özgün ürünlerini geliştirmeye uzanan yolculukta, yaygın hizmet ağı ile pazarlama, satış ve satış sonrası hizmetlerini sürdürmektedir. Türkiye’nin dört bir yanına yayılan Karsan, yükselen bir marka haline gelmiştir. 

Orhan Timurhan kimdir? Orhan Timurhan ne iş yapıyor?

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

 


Geri Dön