Kim Kimdir?

Ahmet Özderici ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı? Ahmet Özderici’nin hayatı...

Özderici GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Türk iş insanı Ahmet Özderici kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte Ahmet Özderici ile ilgili merak edilen detaylar... Kısa vadede işlerden vazgeçen Özderici Holding, uzun süre etkisini gösteren yatırımlara eğilim gösterdi

Özderici GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Ahmet Özderici eğitimini tamamladıktan sonra aile şirketinde görev almaya başladı. Kısa vadede işlerden vazgeçen Özderici Holding, uzun süre etkisini gösteren yatırımlara eğilim gösterdi. Bu kapsamda, Ahmet Özderici yatırım alanında büyük başarılara imza attı. Özderici Holding bünyesinde yatırımlarına devam eden Ahmet Özderici, şu an Özderici GYO’da Yönetim Kurulu Başkan Vekili pozisyonunda çalışmalarına başarı ile devam ediyor.

    

BÜYÜK BAŞARI YAKALADI

Özderici Holding’in temelleri 1980 senesinde kurularak faaliyetlerine başlayan Uğur İnşaat’a dayanıyor. Mehmet Özderici, 1980 senesinde inşaat sektörüne hizmet vermek amacıyla Uğur İnşaat’ı kurdu. Uğur İnşaat, zaman içerisinde büyük bir başarı kaydetti. Alışveriş merkezleri ve iş binaları konusunda büyük başarılara imza atan Uğur İnşaat’a, Mehmet Özderici’nin oğulları da dahil oldu. Mehmet Özderici’nin oğullarından biri olan Ahmet Özderici bu alanda büyük bir başarı yakaladı.

İşte detaylar...

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE ÇOK BAŞARILI OLDU

Özderici Holding’in kurumsal kapsamdaki başarısı Ahmet Özderici ile hem yenilikçi hem de fazlasıyla yukarı bir çizgiye oturdu. Son derece köklü bir şirket olmayı başaran Özderici Holding uzun bir süreden beri sektörde söz sahibi olan şirketler arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra, profesyonelliği ile herkesin saygısını ve güvenini kazanan bir şirket haline geldi. Özderici GYO’nun bu başarısında Ahmet Özderici ve babasının da rolü büyüktür. Mehmet Özderici, her zaman yenilikçi ve çağdaş kimliğiyle tanınmakla beraber inşaat sektöründeki bu başarısı zaman içerisinde oğlu Ahmet Özderici’ye de ulaştı.

    

Özderici GYO, inşaat sektöründeki piyasaya lokomotif şirketlerinden biri oldu. Zaman içinde hızlı bir büyüme kaydeden bu şirket, çeşitli alanlarda da hizmet vermeye devam etti. Yatırım konusunda doğru bir adım atması, şirketin büyümesinde de oldukça önemli bir faktör olarak ön plana çıktı. Yatırım konusunda en doğru adımların atılmasında Ahmet Özderici’nin de etkisi oldukça büyüktür.

Nihat Sedat Denge ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı?

Güven Obalı hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığı’nda hangi görevleri yürüttü? Ne iş yapıyor?

İdris Turan İlter ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı? Nereli?