29 / 06 / 2024

Ahmet Serpil kimdir? Hangi alanlarda görev yürüttü? Avrasyo GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Ahmet Serpil kimdir? Hangi alanlarda görev yürüttü? Avrasyo GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Ahmet Serpil hangi projelerde görev aldı? Ne zaman proje müdürü ve genel müdür oldu? Avrasya GYO’da ne iş yapıyor? İşte Ahmet Serpil ile ilgili merak edilenler...



Ahmet Serpil, 1985 – 1988 yıllları arasında Suudi Arabistan’da Kutlutaş-ENKA Joint Venture Medine Toplu Konut projelerinde görev aldı. Türkiye’de alt yüklenici olarak iş yapan şirketin ortağı, müdürü ve aynı zamanda teknik koordinatörü olarak çalıştı.

PROJE MÜDÜRÜ VE GENEL MÜDÜR OLDU

1994 - 2001 yılları arasında çeşitli firmalarda, Proje Müdürü olarak çalışan Ahmet Serpil, Genel Müdür ve bunun yanı sıra, koordinatörlük pozisyonlarında görev yürüttü.
Ahmet Serpil, 2001 -2005 Koç Grubu Şirketi olan ARK inşaat A.Ş. de Proje Müdürü olarak çalıştı.
Daha sonra, 2008- 2010 yılları arasında Hatay’ın İskenderun ilçesindeki Prime Mall AVM inşaatının proje yönetimini üstlenen IMS Mühendislik ve Danışmanlık A.Ş.’de Proje Müdürü olarak çalışan Ahmet Serpil, 2013 - 2016 yılları arasında da IMS Mühendislik ve Danışmanlık A.Ş’nin İstanbul Ataköy Seapearl konut projesinde Proje Yönetimi Proje Müdürlüğü alanlarında görev aldı.

 Ahmet Serpil kimdir? Hangi alanlarda görev yürüttü? Avrasyo GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

40 YILI AŞKIN SÜREDE PEK ÇOK ALANDA GÖREV ALDI

Öte yandan, Ahmet Serpil, 40 yılı aşkın sürede; inşaat altyapı işlerinin yanı sıra, konut, okul, alışveriş merkez, iş merkezi ve hastane başta olmak üzere, uygulama, planlama ve aynı zamanda proje yönetimi alanlarında görev aldı.

Murat Özgümüş hangi alanlarda çalıştı? Pasifik GYO’da hangi görevi icra ediyor?

Mustafa Filiz kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi görevleri yürüttü?

Hakan Kaya hangi alanlarda uzmandır? EYG GYO’da hangi alanda çalışıyor?


Geri Dön