06 / 05 / 2024

Ahmet Soğuk, Ferizli projelerini anlattı!

Ahmet Soğuk, Ferizli projelerini anlattı!

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, ilçede devam eden eğitim ve istihdam faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunarak muhalefetin eleştirilerine yanıt verdi. Başkan Soğuk, “Kalkınan bir Ferizli için gençlerimize sahip çıkıyoruz. " dedi.



Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, ilçede devam eden eğitim ve istihdam faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunarak muhalefetin eleştirilerine yanıt verdi.


200 KİŞİLİK YURT

Ferizli’de kurulan Organize Sanayi Bölgesi ile ilçedeki teknik eleman ihtiyacının artacağını belirten Başkan Soğuk, “Geleceğin teknisyen ve mühendislerini yetiştirmek için ilçemize yeni teknik atölyeler açıyoruz. Eğitimi güçlendirmek için 200 kişilik yurt binamızı inşa etmeye başlıyoruz” dedi.


‘GENÇLERE SAHİP ÇIKIYORUZ’

Başkan Soğuk, “Kalkınan bir Ferizli için gençlerimize sahip çıkıyoruz. Şunu biliyoruz ki gençlerimiz geleceğimizin teminatıdır. Recepbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi alanında inşa edeceğimiz 200 kişilik yurt projemiz ve mesleki atölyelerimiz, ilçemize artı bir değer kazandıracağı gibi, hiçbir vatandaşımızı da mağdur etmeyecektir” dedi.


‘HİÇBİR YOLU KAPATMAYACAĞIZ’

200 kişilik yurt projesinde yol güzergahının kapanacağına yönelik muhalefet partilerinin yönelttiği eleştirilere de yanıt veren Soğuk, “Kabul edilen yeni imar planına göre; yeni yapılacak olan mesleki atölyeler ve 200 kişilik yurt projesi , 129 nolu sokağın güzergahı   ‘ Z’ çizmek sureti ile yine 126 nolu sokağa bağlanacak. Belirtilen projede de görüldüğü üzere yol kapanmıyor” dedi. Eğitimin Ferizli Belediyesi’nin öncelikli hedefi olduğunu belirten Soğuk, “Yapacağımız son sistem atölyeler ile gençlerimiz uygulamalı derslerde daha geniş bilgi ve tecrübeye sahip olacaklar. Bu projeleri hayata geçirirken hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz ve hiçbir yolu kapatmayacağız” dedi.


‘ALGI OPERASYONLARINA İTİBAR ETMİYORUZ’

Ahmet Soğuk, “Bizler halkımızdan aldığımız destekle yeni projeler üretmeye çalışırken, eğitimi siyasete karıştırarak siyasi çıkar uğruna projelerimizin engellenmeye çalışılması bizlerde şaşkınlık uyandırıyor. Yapacağımız projelerin araştırılmadan eleştirilmesi, bilgi sahibi olmadan yorum ve karalama kampanyalarının başlatılması, muhalefet tarafından hep hüsranla sonuçlanıyor. Bahsi geçen yolun kapanacağını iddia eden muhalefet için yolun güzergahını ayrıntılı bir şekilde açıklamış bulunuyor ve gereksiz algı operasyonlarına itibar etmiyoruz” ifadelerini kullandı.


Akşam Haberleri Gazetesi


Geri Dön