Kim Kimdir?

Ahmet Süleyman Karakaya hangi okuldan mezun oldu? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda, Riskin Erken Saptanması Komite Üyesi olan Türk iş insanı Ahmet Süleyman Karakaya, nerede doğdu? Hangi bölümde okudu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Ahmet Süleyman Karakaya ile ilgili merak edilen her şey... BANKACILIK KARİYERİNE HANGİ GÖREVDE BAŞLADI? Bankacılık kariyerine Garanti Bankası’nda Müfettiş pozisyonunda adım atan Ahmet Süleyman Karakaya, 1981- 2003 yılları arasında Garanti Bankası’nın Denetim Kurulu’nda görev aldı

1953 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ahmet Süleyman Karakaya, 1979 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme ve Maliye Bölümü’nden başarı ile mezun oldu.

BANKACILIK KARİYERİNE HANGİ GÖREVDE BAŞLADI?

Bankacılık kariyerine Garanti Bankası’nda Müfettiş pozisyonunda adım atan Ahmet Süleyman Karakaya, 1981- 2003 yılları arasında Garanti Bankası’nın Denetim Kurulu’nda görev aldı. Ahmet Süleyman Karakaya, bunun yanı sıra, yine Garanti Bankası’nda Risk Yönetim Departmanı ve Krediler Departmanı’nda çalışmalarına başarı ile devam etti.

 

NE ZAMAN GENEL MÜDÜR YARDIMCISI OLDU?

Garanti Bankası’nda Denetim Kurulu, Risk Yönetim Departmanı ve Krediler Departmanı’nda görev alarak başarı merpenlerini sırası ile tırmanmaya devam eden Türk iş insanı Ahmet Süleyman Karakaya, 2003 yılından itibaren Kuveyt Türk Katılım Bankası’nda Kurumsal ve Ticari Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı pozisyonunda görevine devam etti.

Peki, Ahmet Süleyman Karakaya ne zaman Kuveyt Türk Katılım Bankası’nda görev almaya başladı? Hangi pozisyonlarda çalışmaya devam etti? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? İşte Türk iş insanı Ahmet Süleyman Karaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Peki, Ahmet Süleyman Karakaya ne zaman Kuveyt Türk Katılım Bankası’nda görev almaya başladı? Hangi pozisyonlarda çalışmaya devam etti? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? İşte Türk iş insanı Ahmet Süleyman Karaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

 

GENEL MÜDÜR YARDIMCISI OLDU

Başarılı iş insanı Ahmet Süleyman Karakaya, Kuveyt Türk Katılım Bankası bünyesinde gerçekleşen yeniden yapılanma doğrultusunda 2012 yılının Eylül ayında Kurumsal Bankacılık sektörünün Kurumsal ve Uluslararası Bankacılık çatısı altına alınması ardından, son olarak, Ticari Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak başarılı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Bunun yanı sıra, Ahmet Süleyman Karakaya Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda, Riskin Erken Saptanması Komite Üyesi pozisyonlarında görevine devam ediyor.

Ahmet Karaca nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Yüksek lisansını yurt dışında mı yaptı?

Erdem Tavas yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi görevlerde yer aldı? Kariyerine ilk nerede başladı?

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?