03 / 08 / 2024

Aile Bakanlığı destek ödemelerinde büyük müjde! Resmen zamlı tarih belli oldu

Aile Bakanlığı destek ödemelerinde büyük müjde! Resmen zamlı tarih belli oldu

Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen destek ödemeleri hız kesmeden devam ediyor. Aile Bakanlığı'nın son zamlardan sonra destek ödemelerini gerçekleştireceği tarih de belli oldu.



Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik birçok alanda destek ödemesi gerçekleştirilmeye devam ediyordu... Son olarak temmuzda enflasyon zammının belli olmasıyla birlikte vatandaşlar da bundan sonra destek ödemelerini zamlı şekilde alacaklar. 

Vatandaşların ödemelerini zamlı olarak alacakları tarih de çok geçmeden belli oldu. Herkesin bu tarihten haberdar olması faydalı olarak değerlendiriliyor. 

Son olarak geçtiğimiz Haziran ayında uzatılan Aile Destek Programı'nda sona gelindi. Yapılan açıklamaya göre, 12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2024 yılı Haziran ayı için olup, bu dönemin ödemesi takip eden Temmuz ayında gerçekleştirilerek söz konusu destek programı sona erecek.

Aile Destek Programı ödemelerinin uzatılmasına yönelik herhangi bir açıklama gelmedi. Yeni bir uzatma kararı alınmaması durumunda program, Haziran ödemelerinin Temmuz ayında yapılması ile sonlanacak.

TARİH BELLİ OLDU

Aile Destek Programı ödemeleri her ayın 15-31'i arasında hesaplara yatıyor. e-Devlet sistemi üzerinden, "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı" "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" ekranına T.C kimlik numarası ile giriş yapan vatandaşlar, ödemelerine ilişkin bilgi edinebiliyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön