15 / 08 / 2024

Aile Bakanlığı destek ödemesi ne zaman yatacak. Resmi açıklama geldi

Aile Bakanlığı destek ödemesi ne zaman yatacak. Resmi açıklama geldi

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara verilen destek ödemelerinin ne zaman yatacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor... İşte Aile Bakanlığı destek ödemeleri hakkındaki tüm detaylar...



Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlarımıza destek ödemesi altında çok sayıda ödeme gerçekleştiriliyor... Bu ödemeleri düzenli olarak alan vatandaşlar ise ödeme tarihlerini merak ediyordu... Vatandaşlarımızın merakla beklediği haber ise sonunda geldi... 

Ağustos ayı SED yardımı ödemeleri için henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak önceki aylara bakıldığında, ödemelerin genellikle ay ortasında hesaplara yatırıldığı gözlemleniyor. Hak sahipleri, ödeme durumunu e-Devlet üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifresi ile kolayca sorgulayabiliyor.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ

SED yardımı ödemelerinin yatıp yatmadığını öğrenmek için e-Devlet "Sosyal ve Ekonomik Destek Ödeme Bilgileri Sorgulama" sayfasını kullanabilirsiniz. Bu sayfa üzerinden ödeme bilgilerinizi görüntüleyebilir ve ödemelerin ne zaman yapılacağına dair detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

SED yardımı başvuruları, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı İl Müdürlükleri veya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüklerine şahsen, dilekçe ile yapılabildiği gibi e-Devlet üzerinden de gerçekleştirilebiliyor.

9 AĞUSTOS'TAN İTİBAREN HESAPLARA GEÇİRİLMEYE BAŞLANDI

Aile Bakanlığı destek ödemelerinin 9 Ağustos'tan itibaren hak sahibi vatandaşlara ödenmeye başlandığı öğrenildi.  

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön