17 / 07 / 2024

Aile Bakanlığı destek ödemesinde temmuz depremi! Resmen belli oldu

Aile Bakanlığı destek ödemesinde temmuz depremi! Resmen belli oldu

Aile Bakanlığı destek ödemesinden faydalanan milyonlarca vatandaşımız maalesef ki temmuz depremi ile sarsıldı. Birçok vatandaşımız bu duruma çok üzülecek.




Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ödemelerden milyonlarca vatandaşımız faydalanmaya devam ediyor... Aile Bakanlığı destek ödemeleriyle ilgili gelen temmuz depremi ise vatandaşlarımızı ne yazık ki ciddi anlamda sarsıntıya uğrattı. 

Temmuz depreminin ayrıntıları da resmen belli oldu. Birçok vatandaşımız bu durumdan gerçekten de hoşnut kalmayacak... 

1 YIL DAHA UZATILMIŞTI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Aile Destek Programı ile ihtiyaç sahibi ailelere destek ödemesi sağlıyor.

Binlerce aile 12 aylık süre ile desteklenmiş olup programın geçtiğimiz sene 1 yıl süre ile uzatılmıştı.

Bu kapsamda ihtiyaç sahibi ailelerin hane içindeki kişi başına düşen gelir tutarına göre belirlenen yardım tutarları, aylık periyotlar ile ödendi.

AĞUSTOS AYI SORUSU KAFALARDA OLUŞTU

Sosyal yardım parası son olarak Haziran ayında hesaplara geçti. Bu bağlamda temmuz ayı aile destek ödemesinin tekrar uzatılıp uzatılmayacağı merak ediliyor.

Peki, aile destek ödemesi uzatıldı mı? Aile destek programı bitti mi, Ağustos ayında yatacak mı? İşte alınan son karar...

12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2024 yılı haziran ayı için olup bu dönemin ödemesi takip eden Temmuz ayında gerçekleştirilerek söz konu destek programı sona erecek.

Aile destek ödemelerinin uzatılacağına dair henüz bir açıklama gelmedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön