28 / 04 / 2024

Aile Bakanlığı Ekim 2023 ödemeleri için müjde geldi! Hesaplara 1.100 TL yatırılacak, mutlaka alın!

Aile Bakanlığı Ekim 2023 ödemeleri için müjde geldi! Hesaplara 1.100 TL yatırılacak, mutlaka alın!

Aile Bakanlığı'nın merakla beklenen Ekim 2023 ödemeleri için müjde geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, hesaplara 1.100 TL yatırılacak, bu paraları mutlaka alın...



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ekim ayında hane içinde kişi başına düşen aylık gelire göre aile destek paketi ödemelerini hesaplara peş peşe yatıracak.

Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, 2023 yılının Ekim ayının ortalarına doğru Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın hangi destek ödemesini hesaplara hangi tarihte yatıracağı da pek çok kişi tarafından merak edilmeye ve araştırılmaya başlandı.

Edirne Jet Haber'de yer alan habere göre son dönemlerde zamlarla gündeme gelen yaşlı ve engelli aylığı ödemeleri geçtiğimiz haftanın ortalarında ülke genelindeki vatandaşların hesaplarına peş peşe ödenmişti. Yine paylaşılan bilgilere göre, gündemden düşmeyen ve dar gelirli ailelerin de geçimlerine katkı sağlayan aile destek paketi ödemeleri ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmese de geçtiğimiz aylardaki ödeme takvimi baz alınarak konu ile ilgil bazı tahminler yapılıyor.

Aile Bakanlığı Ekim 2023 ödemeleri için müjde geldi! Hesaplara 1.100 TL yatırılacak, mutlaka alın!

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ HESAPLARA YATIRILDI MI? 

Pek çok kişinin gündeminde yer alan konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ekim ayında da aile destek paketi kapsamında dar gelirli vatandaşlara bazı ödemeler verecek. Yine verilen bilgilere göre, gündemden düşmeyen ve dar gelirli vatandaşların da geçimlerine katkı sağlayan Aile destek paketi ödemeleri genellikle ay ortasında hesaplara aktarıldığı için bu hafta ya da önümüzdeki hafta ödemelerin yapılması ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın resmi internet sitesinden ya da sosyal medya hesapları üzerinden de gerekli açıklamaların yapılması bekleniyor. 

Yine verilen bilgilere göre, gündemden düşmeyen aile destek paketi çerçevesinde hane içinde kişi başına düşen aylık gelire göre ekim ayında yapılacak olan ödeme tutarları şöyle:


450 lira ve altı olanlar: 1.250 lira alacak
450 lira üzeri – 911,15 lira ve altı olanlar: 1.100 lira alacak
911,15 lira üzeri – 1372,30 lira ve altı olanlar: 950 lira alacak
1372,30 lira üzeri – 1833,45 liradan az olanlar: 850 lira alacak

81 ilde 18 yaş üstü yüzlerce personel alımı yapılacak! İşte hastane online iş başvuru ekranı!

Öğrencilere 3 bin TL ve 5 bin TL eğitim desteği verilecek! Bu paraları mutlaka alın!

TOKİ Ekim 2023 başvuruları resmen başladı! Sudan bile ucuza konut sahibi olmak isteyenler acil bakın!


Geri Dön