Kent Haberleri

Aile Bakanlığı peş peşe duyurdu, o ödemelere kallavi zam geldi! Hesaplara resmen 5 bin 98 TL yatacak! Kaçırmayın!

Aile Bakanlığı peş peşe duyurdu, o ödemelere kallavi zam geldi... Hesaplara resmen 5 bin 98 TL yatacak... Kaçırmayın...Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, pek çok kişiyi yakından ilgilendiren bu estek ödemelerinden yararlanan milyonlarca vatandaş yapılacak zamları da merak edip araştırırken, yeni ücretler de tek tek belli oldu

Tüm maaşlara gelen zamların ardında hesaplara peş peşe yatırılan sosyal destek ödemelerinde de ücretler güncelleniyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, pek çok kişiyi yakından ilgilendiren bu estek ödemelerinden yararlanan milyonlarca vatandaş yapılacak zamları da merak edip araştırırken, yeni ücretler de tek tek belli oldu.

Aile Bakanlığı peş peşe duyurdu, o ödemelere kallavi zam geldi... Hesaplara resmen 5 bin 98 TL yatacak... Kaçırmayın...

Aile Bakanlığı peş peşe duyurdu, o ödemelere kallavi zam geldi... Hesaplara resmen 5 bin 98 TL yatacak... Kaçırmayın...

Karar'da yer alan habere göre, çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın ihtiyaç sahibi vatandaşların hesaplarına her ay düzenli olarak yatırdığı sosyal destek ödemelerinde de artışa gidildi.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bu kapsamda yeni ücretleri duyuran Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş o ödemelerin 5 bin 98 TL'ye yükseldiğini açıkladı.

Aile Bakanlığı peş peşe duyurdu, o ödemelere kallavi zam geldi... Hesaplara resmen 5 bin 98 TL yatacak... Kaçırmayın...

TEMMUZ 2023 ZAMMI SONRASI 5 BİN 98 TL OLDU!

Paylaşılan son dakika detaylarına göre çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş sosyal destek ödemelerine zam yaptıklarını açıkladı. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, bu kapsamda yüzde 40-69 arasında engeli olan vatandaşları maaşı 1.874 liraya, yüzde 70 ve üzeri engeli olanların maaşı ise 2 bin 811 liraya yükseldi. Yine paylaşılan bilgilere göre 2023 yılının Ocak ayında 4.337 Türk Lirası olarak hesaplara yatırılam evde bakım maaşı ise 5 bin 98 Türk Lirası şeklinde oldu.

Yine paylaşılan son dakika bilgilerine göre her ayın 15'i ile 31'i arasında hak sahiplerinin hesaplarına arka arkaya yatırılan evde bakım maaşı ödemelerinin bu ay da iki son sonra başlaması bekleniyor. Söz konusu bu ödemelerinin durumunu öğrenmek isteyen vatandaşlar e-Devlet sistemi üzerinden sorgulama işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

44 ilde 670 arsa satışa çıkıyor! Hem yüzde 20 indirimli hem de KDV'den muaf arsa fırsatı!

Dul ve yetim aylığında son dakika! Kök maaşı 6, 7, 8 bin olanların yeni ve zamlı dul yetim aylığı peş peşe belli oldu!

SSK, Bağ-Kur Temmuz 2023 en düşük emekli maaşı zammında son dakika! Emekliye seyyanen zam yapılacak mı?