Kent Haberleri

Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı birçok ilde personel alacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyesinde personel alınacak. Toplam 4 ilde yapılacak personel alımları için açık kadrolar, başvuru şartları ve son başvuru tarihleri açıklandı. İşte detaylar... Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden paylaşılan ilanlarda hangi illerde ve hangi kadrolara alım yapılacağı bir bir belli oldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde faaliyetine devam eden Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları (SYDV) bünyesinde istihdam etmek amacıyla personel alımı yapılacağı öğrenildi. Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden paylaşılan ilanlarda hangi illerde ve hangi kadrolara alım yapılacağı bir bir belli oldu.

HANGİ ŞEHİRLERDE ALIM YAPILACAK?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyesinde istihdam edilecek personeller için alım yapılacak iller belli oldu. Bu işler şu şekilde sıralandı:

Kahramanmaraş, Samsun, Nevşehir ve Diyarbakır.

Peki, hangi kadrolara alım yapılacak? İşte detaylar...

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü internet sitesi aracılığıyla yayımlanan ilanlara göre güncel SYDV ilanları ve alım yapılacak kadrolar ile son başvuru tarihleri şöyle oluştu:

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu kadrolara başvuru yapmak isteyen adaylar, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü internet sitesine giriş yaparak başvuru detaylarını öğrenerek başvurularını gerçekleştirebilecek.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Emekliler dikkat! Zamlı emekli maaşında yeni gelişme!

A101’de 3 parça süzgeçli kâse seti 55 TL’ye, 6 parça cam kâse 49,90 TL’ye, 3 parça saklama kabı 32,50 TL’ye düştü!

Devlet Su İşleri’nden sürpriz personel alımı! İlkokul mezunu olmanız yeterli! Son gün 17 Temmuz!