Kent Haberleri

Aile Bakanlığı temmuzda müjdeye doymuyor. Buna da başvurun hemen. Para değil ama güzel

Aile Bakanlığı'ndan temmuz ayına ilişkin müjdeler gelmeye devam ediyor. Bakanlık tarafından bir müjde daha geldi. Para değil ancak önemli bir alanda daha başvurular açıldı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada temmuz ayı ödemelerine ilişkin önemli bir bilgi verildi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan yapılan açıklama vatandaşları sevindirdi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada temmuz ayı ödemelerine ilişkin önemli bir bilgi verildi. Açıklamada temmuz ayında da ödemelerin devam edeceği müjdesi verildi. Bakanlık'tan yeni bir açıklama daha da geldi. 

 

İhtiyaç sahipleri için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılacak olan gıda yardımının bayram öncesinde yapılması bekleniyor. Bu nedenle yardım için başvurular şimdiden başlatıldı. Gıda yardımı için başvuruda bulunmak isteyenler e – Devlet üzerinden sisteme giriş yapabilirler.

Şifreleri ile e – Devlet’e giriş yapan vatandaşlar, sitedeki arama butonunu kullanarak ilgili sayfayı görüntüleyebilirler. Arama kısmına “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardım Başvuru” yazarak aratma yapanlar, ilgili sayfayı kolayca bulabilirler. Sonrasında kişiler, başvuru için bir form doldurmak zorundadır. Bu formda kişilerin bilgilerini doğru ve eksiksiz bir biçimde girmesi oldukça önemli. Çünkü yapılan başvurular, bu formlar değerlendirilerek onaylanıyor ya da reddediliyor. Bu nedenle başvuru yapacak olan vatandaşların, formu özenli bir şekilde doldurması gerekmekte.