Kent Haberleri

Aile Bakanlığı'ndan destek ödemelerinde mayıs ayı müjdesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından verilen destek ödemelerini alan milyonlarca vatandaşımızın destek ödemeleri hakkındaki soru işaretleri giderildi. Mayıs ayı konusunda müjde geldi. Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen milyonlarca destek ödemesini alan vatandaşlarımızın mayıs ayı hakkındaki soru işaretleri de giderilmiş oldu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Türkiye'de yaşayan milyonlarca vatandaşımıza yönelik destek ödemesi yapılmaya devam ediliyor. Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen milyonlarca destek ödemesini alan vatandaşlarımızın mayıs ayı hakkındaki soru işaretleri de giderilmiş oldu. 

 

PARALARIN TAMAMİYLE BU HAFTA İÇERİSİNDE HESAPLARA GEÇMESİ BEKLENİYOR 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen aile destek ödemeleri, başvurusu kabul edilen vatandaşların hesabına düzenli olarak yatıyor.

Geçtiğimiz ay Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın açıklaması ardından Aile Destek Programı kapsamında nisan ayı ödemeleri 16 Nisan'da yapılmaya başlamıştı. Mayıs ayı ödemelerinin bu hafta içerisinde hesaplara aktarılması bekleniyor. 

 

 

Vatandaşlar e-devlet sistemi üzerinden destek ödemelerini takip edebiliyor. 

e-Devlet sistemi üzerinden, "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı" "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" ekranına T.C kimlik numarası ile giriş yapılması gerekiyor.