Kent Haberleri

Aile Bakanlığı'ndan müjde gibi müjde! Hemen başvuran anında 1.600 TL ödeme alacak! Rahat bir oh çekeceksiniz!

Aile Bakanlığı`ndan müjde gibi müjde geldi! Bakanlık ihtiyaç sahiplerine rahat bir oh çektirecek müjde verdi! Başvuru yapan ve şartları sağlayanlara 1.600 TL para karşılıksız ve geri ödemesiz bir şekilde sunulacak! İşte konu ile ilgili bütün detaylar... C

T. C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yardıma muhtaç kişilere mali yardım sağlar. Bu yardımdan faydalanmak için belirli koşulların yerine getirilmesi gerekir. Eğer istenilen şartları yerine getiriyorsanız 1.600 TL para ödemesini anında alabilirsiniz.

İşte yardıma dair bütün detaylar...

T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından TC askerlerinin ailelerine yönelik düzenli bir nakit yardım programı yürütülmektedir. Asker Ailelerine Yönelik Düzenli Nakit Yardım Programı; vatani görevini yapan askerlerin, sosyal güvencesi bulunmayan ve 3294 sayılı Kanun kapsamında yardıma muhtaç ailelerinin askerlik görevi süresince desteklenmesi amacıyla yapılıyor. Bu yardıma başvuru yapmak için T.C Kimlik kartı kullanmak yeterli oluyor.

Bakanlıkça sağlanan bu yardımdan askerlik yapan kişi evli ise, programdan resmi nikâhlı eşi yararlandırılır. Askerlik yapan kişi bekâr ise başvuru önceliği annenindir; anne yaşamıyor ise baba başvuru yapabilir. Ayrıca Şartlı Nakit Transferi programından faydalanan kişiler Muhtaç Asker Ailesi Yardımından faydalanabilir. Muhtaç Asker Ailelerine Yardım Programı askerlik süresince sürer ve en fazla on iki ay  devam eder.

MUHTAÇ ASKER AİLESİ YARDIMI KAPSAMINDA GERİYE DÖNÜK ÖDEME ALABİLİR Mİ?

Muhtaç Asker Ailesi yardım programında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvuru yaptığınız tarih göz önünde bulundurulduğundan sadece kabul edilme tarihiyle ilgili geriye dönük ödeme alınabilir. İade edilen ödemelerle ilgili geriye yönelik ödeme alınamamaktadır.

BAŞVURU İŞLEMLERİ NASIL GERÇEKLEŞİR? İŞTE TÜM DETAYLAR!

Başvurular resmi olarak ikamet edilen bölgedeki Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakıflarına yapılır. Başvuru yapan kişinin daha önce Vakıfta kaydı bulunmuyor ise Vakıf tarafından istenen `Hane Başvuru Kayıt Formu', 'Sorgu Dilekçesi' ve 'MAAY Sözleşmesi' formlarını doldurarak teslim edilmesi yeterlidir.

DETAYLI BİLGİ İÇİN VE SORU İŞARETLERİNİZ İÇİN BU ADRESE TIKLAYINIZ: https://www.aile.gov.tr/sss/sosyal-yardimlar-genel-mudurlugu/muhtac-asker-ailesi-yardimi/

Aile Bakanlığı`ndan rahat nefes aldıracak son dakika müjdesi! Şimdi TC Kimlik Kartı ile başvuran hemen 1.200 TL alacak!
Aile Bakanlığı`ndan havalara uçuran müjde! Başvuran ve şartları karşılayanlara anında 2.600TL para verilecek!
Aile Bakanlığı`ndan nefes kesen son dakika müjdesi! Başvuran ve şartları karşılayanlar anında 1.300TL parayı kapacak!