Kent Haberleri

Aile Bakanlığı`ndan müjde...müjde...müjde! Şimdi TC Kimlik Kartı ile başvuran 1.650 TL ödeme alacak!

Aile Bakanlığı tarafından yapılan yardımlar bütün hızı ile devam ediyor. Bakanlık tarafından 550 TL ödeme yapılacak! Hemen başvurun ve anında paranıza kavuşun! İşte ayrıntılar... Aile Bakanlığı 40'tan fazla sosyal yardım projesi yürütüyor

Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yardıma muhtaç vatandaşlara desteğine devam ediyor. Aile Bakanlığı 40'tan fazla sosyal yardım projesi yürütüyor. Bu yardımlar biri kapsamında 1.650 TL ödeme alabilirsiniz. Ancak bazı koşulları yerine getiriyor olmanız gerekiyor. İşte bütün detaylar...

İş görüşmesine gidecek vatandaşlar 18-55 yaş arası kariyer rehberlik ödeneği ile birlikte 1650 TL hibe alabiliyor. Nakdi yardım yılda üç kez ödenir. Asgari ücrete bağlı olarak sağlanan bu ödenek yeni yıl itibariyle değişiyor.

İŞE YÖNLENDİRME YARDIMI!

18-55 yaş arası çalışabilecek durumda olanlar Sosyal Destek ve Dayanışma (SYD) aracılığıyla başvuru yapabilirler. Bir iş görüşmesine gittiğinizde yol ve tıraş ücreti gibi harcamalar zor olabilir. Sosyal yardımdan yararlananlar işe yönlendirme ile desteklenir.

Destek alabilmek için başvuru sahibinin bilgilerinin İŞKUR tarafından Bütünleşik Sosyal Destek Bilgi Sistemine iletilmesi gerekmektedir. Başvurusunu yapan ihtiyaç sahipleri 30 gün içinde ikamet ettikleri yerdeki Sosyal Destek ve Dayanışma (SYD) ile iletişime geçebilirler.

Yılda üç defadan fazla olmamak üzere verilen destek miktarı her biri 550 TL'dir. Yılda 3 defa bu yardımın alınması halinde miktar 1650 TL'ye yükseliyor.

İŞE BAŞLAMA DESTEĞİ DE BULUNUYOR!

İşe başlama desteği, işlerini istikrara kavuşturan kişiler için tek seferlik bir destektir. Aylık toplam asgari ücretin 1/3'ü ödenir. Çalışmaya başlayan kişinin SGK kaydının yapılmasının hemen ardından 60 gün içinde SYDV'ye başvurması gerekmektedir. Bu şekilde, başlamak için yardım alabilirsiniz.

Şartlı Eğitim (ŞEY) ve Şartlı Sağlık (ŞSY) yardımları işe başlama tarihinden itibaren bir yıl süreyle kesintiye uğramaz.

Aile Bakanlığı`ndan rahat nefes aldıracak son dakika müjdesi! Şimdi TC Kimlik Kartı ile başvuran hemen 800 TL alacak!
Aile Bakanlığı`ndan müjde! Hesaplarınıza 4.337 TL yatmış olabilir! Son dakika! Hemen bakın!
Aile Bakanlığı'ndan müjde gibi müjde! Hemen başvuran anında 1.600 TL ödeme alacak! Rahat bir oh çekeceksiniz!