Kent Haberleri

Aile Bakanlığı`ndan nefes kesen son dakika müjdesi! Başvuran ve şartları karşılayanlar anında 700 TL parayı kapacak!

Aile Bakanlığı'ndan kanat takıp uçuracak müjde geldi. Bakanlık başvuran ve şartları karşılayanlara 700 TL para verecek! Hemen başvurup almaya başlayın!  Bu yardımdan yararlanabilmek için belirli şartları karşılıyor olmanız gerekiyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı  ihtiyaç sahibi ailelere nakit desteğini sürdürüyor. Bu yardımdan yararlanabilmek için belirli şartları karşılıyor olmanız gerekiyor. Başvuran ve şartları karşılayanlara her iki ayda bir ödeme yapılacak! Hemen şansınızı deneyip ödemenizi alın! İşte bütün ayrıntılar...

 

Devlet yaptığı yardımlarla en çok da çocuklu ailelerin yanında duruyor. Aile Bakanlığı, Asker çocuklarına yardım sağlıyor. Muhtaç Asker Ailelerine yönelik düzenli nakit yardım programından asker eşi olarak faydalanan kişilere her iki ayda bir 700 TL para ödenecek! 12 Ay boyunca bu ödemeden yararlanabilirsiniz.

 

NE KADAR ÖDEME YAPILIYOR?

Müracaatlar ikamet edilen il/ilçede bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SYD) Vakıflarına yapılmaktadır. Muhtaç Asker Çocuğu Yardım Programında şartları sağlayan hak sahibi kişiye aylık 350 TL olmak üzere her iki ayda bir 700 TL tutarında düzenli nakdi ödeme yapılır. Muhtaç Asker Ailesi Yardımından yararlanmayan kişiler bu yardımdan yararlanamazlar.

 

KİMLER YARARLANABİLİR?

Bu yardımdan kişi üzerinde sosyal güvence olmadığında, babası askerlik vazifesini yerine getirmekte olan, 18 yaşını doldurmayan, bekâr olan, Sosyal ve Ekonomik Destek Yardımından (SED) faydalanmayan, kuruluşlarda koruma ve bakım altında bulunmayan, diğer kurumlardan asker yardımı adı altında yardım almayan, fayda sahibi kapsamında 2022 aylığı almayan ve muhtaçlık durumuna göre mütevelli heyetinin uygun gördüğü kişiler yararlanabiliyor.

Ev içerisinde birden fazla asker çocuğu bulunması durumunda, her bir çocuk için yardım başvurusu alınır ve şartları sağlaması halinde her bir çocuğa ayrı ödeme oluşturulur.

 

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Başvuru için kimlik yeterli oluyor .Asker çocuğu yardım programına başvurular, resmi olarak ikamet edilen yerdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'na yapılır. Başvuru sırasında müracaatçılardan üzerinde T.C. kimlik numarası yazılı resmi kimlik, ehliyet veya pasaport dışında herhangi bir belge istenmez.

Aile Bakanlığı'ndan nefes kesecek son dakika müjdesi! Bu kişiler hemen 800 TL ödeme alacak!
Aile Bakanlığı'ndan zil takıp oynatacak son dakika müjdesi! Şimdi T.C Kimlik kartıyla başvuran yardımı havada kapacak!
Aile Bakanlığı`ndan rahat nefes aldıracak son dakika müjdesi! Başvuranlar anında 5.671 TL para alacak!