Kent Haberleri

Aile Bakanlığı'ndan nisan ayı müjdesi geldi

Vatandaşlara ciddi miktarlarda ödeme gerçekleştiren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan nisan ayı müjdesi geldi. İşte Aile Bakanlığı tarafından yapılan açıklamanın detayları. Bakanlık tarafından nisan ayına ilişkin de önemli bir adım atıldı

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik yapılan ödemeler devam ediyor. Bakanlık tarafından nisan ayına ilişkin de önemli bir adım atıldı. 

Son dönemlerde çeşitli kalemlere gelen peş peşe zamlar ne yazık ki vatandaşların geçinmesini zorlaştırıyor. Devlet tarafından verilen desteklerin önemi bu dönemde neden bu kadar önemli olduğu bir kere daha belli olmuş oldu.

Aile Destek Programı’ndan yararlananlar için önemli bir gelişme yaşandı. Gelen son habere göre ödemeler başladı. Hesaplara 1100 TL ile 1250 TL arasında para yatırılıyor. Ödemeyi almaya hak kazananlar için ödemeler hesaplara aktarılıyor.Bakan Yanık da düzenli olarak ödemelere ilişkin açıklama yapıyor. Son yaptığı açıklamasında da ödemelerin hesaplara yatırılmaya başlanacağını açıkladı. Destek ödeme çalışmaları hızla devam ediyor. a

AİLE BAKANLIĞI NE KADAR ÖDEME YAPIYOR?

Aile destek ödeme miktarı merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ödenen Aile Destek Programı’ndan yararlanmak isteyenlerin elbette belirtilen bazı şartları yerine getirmesi gerekiyor. Bu şartların en önemlileri arasında hane halkı gelir düzeyinin istenilen seviyede olması gerekiyor.

Başvurusunu yapanların olumlu sonuç alması halinde ödemeler en geç 10 gün içerisinde belirtilen hesaplara kuruşu kuruşuna kadar yatırılıyor. Ödemelerinizi kontrol etmek ya da başvuru yapmak için TC kimlik numaranızla e-Devlet’e giriş yapabilirsiniz.