Kent Haberleri

Aile Bakanlığından para alanlar müjde! TC kimlik numarası 0, 2, 4, 6, 8 olanlar acil hemen baksın! Mart yeni ay ödemesi

Aile Destek ödemesinden faydalanan vatandaşlar "Şubat 2023 Aile destek ödemeleri yattı mı, Mart ayında ödeme yapılacak mı? sorularını sorguluyor. İşte merak edilen sorular ve tüm detayları...Yardımdan yararlanan kişiler ödemelerin hesaplara ne zaman yatacağını sorgularken zamlı şekilde yatıp yatmayacağını da merak ediyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı hanede kişi başına düşen gelir durumuna göre 850 TL ile 1250 TL arasında değişen Aile Destek Programı ödemeleri yapıyor. Yardımdan yararlanan kişiler ödemelerin hesaplara ne zaman yatacağını sorgularken zamlı şekilde yatıp yatmayacağını da merak ediyor. 

Aile Bakanlığından para alanlar müjde! TC kimlik numarası 0, 2, 4, 6, 8 olanlar acil hemen baksın! Mart yeni ay ödemesi Peki, "Şubat 2023 Aile destek ödemeleri yattı mı, Mart ayında ödeme yapılacak mı? İşte detaylar...

ŞUBAT VE MART AYI AİLE DESTEK PROGRAMI ÖDEMELERİ YATTI MI, NE ZAMAN YATACAK?

Şubat ayı Aile Destek Programı ödemeleri henüz hesaplara yatmadı. Mart ayı ödemelerinin ise ne zaman yapılacağı henüz açıklanmadı. Konu ile ilgili Bakanlıktan bir açıklama geldiğinde haberimiz güncellenecektir.

AİLE DESTEK ÖDEMESİNE ZAM GELDİ Mİ?

Aile Destek Ödemelerinde artış olup olmayacağına ilişkin henüz açıklama yapılmadı. 

Aile Bakanlığından para alanlar müjde! TC kimlik numarası 0, 2, 4, 6, 8 olanlar acil hemen baksın! Mart yeni ay ödemesi...

AİLE DESTEK PROGRAMI BAŞVURU NASIL, NERDEN YAPILIR?

Aile Destek Programı başvuruları, e-Devlet Kapısı üzerinden ya da ikametgâh adresinin bağlı olduğu 3294 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında gerçekleştirilir.

AİLE DESTEK PROGRAMI BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuran kişinin;

Türk vatandaşı olmaması,

Mavi Kart sahibi olması,

Yerleşim adresinin yurt dışında olması,

18 yaşından küçük olması,

Hanesinde memur, noter veya muhtar olarak çalışan ya da yurtdışında çalışan, yurtdışı borçlanan yahut özel sandıklar kapsamında olan kişi ya da kişilerin bulunması durumlarında başvurular değerlendirmeye alınamayacaktır.

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE KADAR, KAÇ TL?

Aile Destek Programı kapsamındaki geçerli başvurular, hanenin sosyoekonomik profilinin ve gelir seviyesinin belirlenmesi için ilgili Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına iletilecek olup bu hanelerden 3294 sayılı Kanun kapsamında olduğu tespit edilenler, bu tespiti takip eden ödeme dönemi itibarıyla söz konu destek programından yararlanabilecektir.

450 lira ve altı - 1.250 lira

450 lira üzeri/ 911,15 lira ve altı- 1.100 lira

911,15 lira üzeri/ 1372,30 lira ve altı- 950 lira

1372,30 lira üzeri/ 2.835,60 liradan az- 850 lira

A101 yeni ay kataloğunda 1 litre termos 79 TL, Manuel rende 149 TL! A101 online yeni kataloğu 2 Mart 2023 fiyat listesi

BİM salı kataloğunda tavuk eti 37 TL'ye düştü! Çılgın indirimle fiyatlar dibi gördü! BİM 28 Şubat 2023 fiyat listesi...