Kent Haberleri

Aile Bakanlığı'ndan Ramazan Bayramı müjdesi...Flaş Nisan 2023 açıklaması!

Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek ödemeleri yapılıyor. Başvuru koşullarını karşılayan vatandaşlar, bugünden itibaren PTT'den 1900 TL destek ödemesi alabilirler. İşte ayrıntılar... Başvuru şartlarını karşılayanlar, PTT'den 1900 TL tutarında ödeme almaya hak kazanacaklar

Ramazan Bayramı öncesinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek ödemeleri yapılıyor. Başvuru şartlarını karşılayanlar, PTT'den 1900 TL tutarında ödeme almaya hak kazanacaklar. Tüm detaylar aşağıda yer almaktadır.

İşte detaylar...

Son başvuru tarihi yaklaşan bayram yardımı ödemeleri, T.C. kimlik numarasının son hanesine göre belirlenmektedir. Başvuru yapmayan vatandaşlar ise e-devlet üzerinden başvuru formunu doldurup, kimlik kartlarıyla birlikte PTT şubelerine başvurarak ödemelerini alabilirler. Ülkemizdeki ekonomik zorluklar nedeniyle, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar bu yardım ödemelerini yakından takip etmektedirler. Detaylı bilgi için haberimizi okuyabilirsiniz.

T.C. KİMLİK NO'YA GÖRE VERİLECEK

Aile Bakanlığı, Ramazan Bayramı için ülkemizde yaşayan vatandaşlara 1900 TL bayram yardımı verecek. Yardımın alınabilmesi için T.C kimlik numarasının son hanesine göre belirlenen başvurular, e-devlet üzerinden yapılıyor ve PTT tarafından ödeme gerçekleştiriliyor. Bayram yardımı, kişi başına düşen gelirin asgari ücretin üçte birinden az olduğu hanelere veriliyor. Başvuru yapmak için herhangi bir gelir belgesi istenmiyor ve sosyal yardım alan kişiler de bayram yardımından yararlanabilirler.

Başvuru süresinin sonuna yaklaşıldığı için, bayram yardımından yararlanmak isteyenlerin acele etmeleri önemlidir. Bugün başvurularını tamamlayanlar, yarın kimlik kartlarıyla birlikte ödemelerini PTT'den alabileceklerdir. Bu fırsatı kaçırmamak için, başvurularını hemen yapmaları önerilir.

ING geriden koşup geldi müşterilerine bomba müjdeyi verdi! Duyan inanamayacak!
İş Bankası'ndan havalara uçuran son dakika açıklaması! Bu parayı almayı sakın unutmayın!