Kent Haberleri

Aile Destek Nisan 2023 destek müjdesinden sonra mayıs ayı müjdesi geldi! 4 bin TL para ödemesi yapılacak!

Aile Bakanlığı, vatandaşlara sağlanan destek ödemelerinin ardından, bu kez kadınların da faydalanabileceği yeni bir destek programını hayata geçiriyor. Mayıs ayında gerçekleştirilecek ödemeler kapsamında, kadınlar için 4 bin TL ödeme yapılacak. Detaylar haberimizde... Bu kez Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yardıma muhtaç ailelerin yanı sıra kadınları da hedef alarak 4

Aile Bakanlığı, nisan ayında müjdelediği desteklerine mayıs ayında da devam ediyor.

Bu kez Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yardıma muhtaç ailelerin yanı sıra kadınları da hedef alarak 4.000 TL destek ödemesi yapacak. Başvurular e-devlet üzerinden kolayca gerçekleştirilebilecek. Detaylar için okumaya devam edin...

BAŞVURULAR E DEVLET ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Aile Bakanlığı'nın nisan ayında açıkladığı desteklerden sonra, şimdi de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kadınlara yönelik 4.000 TL destek sağlayacak. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Ayrıca, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu da seçilmesi durumunda aile destek sigortası kapsamında aylık 8.500 TL ödeme yapacaklarını açıkladı. Bu ödemeler altın olarak yapılacak ve katılım bankaları aracılığıyla asgari ücret oranında dağıtılacak. Kılıçdaroğlu, kadınların yatırım yapmayı sevdiğine dikkat çekti.

KADINLARA YÖNELİK DESTEK ÖDEMELERİ E-DEVLET ÜZERİNDEN BAŞVURU İLE ALINABİLİYOR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan destek ödemeleri, kadınlara yönelik olarak verilmektedir. Eğer siz de bu ödemelerden faydalanmak istiyorsanız, öncelikle e-devlet hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Daha sonra, arama butonuna "Kadınlara Yardım" yazarak ilgili sekmesine tıklamanız yeterli olacaktır.

Başvuru için ciddi şartlar aranmamaktadır ve başvuru işlemi oldukça kolaydır. Başvurunuzun sonucu, genellikle 10 gün içerisinde size bildirilmektedir. Olumlu sonuçlanan başvuruların ardından, 4.000 TL nakit ödeme banka hesabınıza yapılmaktadır.

Bazı durumlarda Sosyal Yardımlaşma kaydı istenebilmektedir. Bu durumda da, kaydınızı e-devlet üzerinden tamamladıktan sonra çeşitli devlet desteklerine başvuruda bulunabilirsiniz.

Bir süredir merakla beklenen tarih nihayet açıklandı! Yakında gerçekleşecek, herkes hazır olmalı!
İstanbullular elektriksiz kalacak! Nerede elektrikler kesilecek? 30 Nisan 2023 elektrik kesintisi olacak ilçeler!
90 metrekare prefabrik evler ne kadar? 3+1 prefabrik ev fiyatı ne kadar? 29 Nisan 2023 fiyat listesi...