Kent Haberleri

Aile destek ödemelerinde son dakika müjdesi geldi! Hesaplara peş peşe yatıyor! Bu ödemeleri sakın kaçırmayın!

Devlet tarafından dar gelirli ailelere aylık olarak verilen 850 TL ile 1250 TL arasında değişen destek veriliyor. Aile destek ödemelerinde son dakika müjdesi geldi! Paralar hesaplara peş peşe yatıyor! Bu ödemeleri sakın kaçırmayın....Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan "Aile Destek Programı" ödemeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor

Devlet tarafından başvuru yapan ihtiyaç sahibi hanelere, aylık 850 TL ile 1250 TL arasında ödeme veriliyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan "Aile Destek Programı" ödemeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor.

Dar gelirli hanelere verilen bu maddi desteğin ödeme tarihleri için son dakika müjdesi de geldi. Verilen detaylara göre, Aile destek ödemeleri için başvuru yapan pek çok kişi "Aile destek paraları ne zaman yatacak, Aile destek paraları yattı mı?" gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladı. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı pek çok kişi tarafından merakla beklenen ödemelerle ilgili olarak hak sahiplerinin hesaplarına ödemelerin yapılacağı tarih için Kasım ayını işaret etmişti. 

Aile destek ödemelerinde son dakika müjdesi geldi! Paralar hesaplara peş peşe yatıyor! Bu ödemeleri sakın kaçırmayın....

2022 AİLE DESTEK PARALARI KAÇ LİRA?

Verilen detaylara göre, Aile Destek Programı ödemeleri için geçtiğimiz  aylarda bazı düzenlemeler yapılmıştı. Bu doğrultuda Aile Destek Programı paralarının miktarları da yükseltildi.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, devlet hane başına aylık 850 Türk Lirası ile 1.250 Türk Lirası arasında maddi destek sağlıyor. 12 aylık bu destek hane içindeki kişi başına düşen gelir miktarına göre hesaplanıyor. 

Kişi başına düşen aylık                         Aylık Destek Tutarı 

450 Türk Lirası ve altı    olanlar                        1.250 Türk Lirası 
450 Türk Lirası üzeri ─ 911,15 lira ve altı olanlar       1.100 Türk Lirası 
911,15 Türk Lirası üzeri ─ 1372,30 lira ve altı olanlar   950 Türk Lirası 
1372,30 Türk Lirası üzeri ─ 1833,45 liradan az olanlar     850 Türk Lirası 

AİLE DESTEK BAŞVURUSUNU NASIL YAPABİLİRİM?

Verilen detaylara göre, Aile Destek Programı başvuruları, e-Devlet'ten veya başvuru gerçekleştirecek olan kişinin yaşadığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan yapılabiliyor.

AİLE DESTEK PROGRAMI ÖDEMELERİ YAPILDI MI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 Kasım tarihinde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'ndan sonra gündeme ilişkin önemli değerlendirmeler yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu kapsamda toplamda 2,5 milyon vatandaşa 3.2 milyar Türk Lirası yatırılacağı hatırlattıktan sonra Aile Destek Programı Kasım ayı ödemelerinin, 8 Kasım 2022 Salı günü itibariyle hak sahiplerinin hesaplarına yatırılmaya başlanacağını kaydetmişti.

1 Ocak 2023 emekli zammı tek tek hesaplandı! En düşük emekli maaşını duyanların ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bakın

Altında bu defa resmen 7 şiddetinde deprem! Bu rakamı görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı! İşte 20 Kasım altın fiyatları

Asgari ücret için 1 Ocak 2023 zammı tek tek hesaplandı! Bu rakamları görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bakın!