Ekonomi

Aile Destek Paketi ile ilgili flaş gelişme! Aile Destek Paketi ödemeleri yattı mı? Bakan Derya Yanık açıkladı

Milyonlarca yardıma muhtaç kişinin beklediği Aile Destek Paketi’nin detayları ortaya çıkıyor. Aile Destek Paketi paraları yattı mı? Aile Destek Paketi kapsamında ne kadar verilecek? İşte detaylar…Milyonlarca insan arama motorlarında Aile Destek Paketi paralarının ne zaman ödeneceğini aratıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz ay açıkladığı Aile Destek Programı ücretlerinin ne zaman ödeneceği büyük bir merak konusu. Milyonlarca insan arama motorlarında Aile Destek Paketi paralarının ne zaman ödeneceğini aratıyor. Peki Aile Destek Paketi paraları ne zaman ödenecek? Program hakkında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, önemli açıklamalarda bulundu. Programın detayları hakkında konuşan Yanık, çalışanların ve emeklilerin de destekten yararlanabileceğini açıkladı.

Peki, Aile Destek Paketi ne zaman ödenecek? Aile Destek Programı ödemeleri yattı mı?

AİLE DESTEK PAKETİ’NE BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bir yıl süre içerisinde ihtiyaç sahiplerine verilecek olan 450 TL – 550 TL - 600 TL tutarındaki destek ödemelerinin gerçekleşeceği tarihi duyurdu. Açıklamalara göre; Aile Destek Programı başvuruları, e – Devlet üzerinden ya da ikametgâh adresinin kayıtlı olduğu 3294 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na yapılabilir.

İhtiyaç sahibi olan tüm kişilerin yararlanabildiği destekten daha önce hiçbir sosyal yardım almamış olan kişiler yararlanabilecek.

Son dakika! Milyonlarca EYT’li bunu bekliyor! EYT ile ilgili flaş gelişme! Bakan Vedat Bilgin açıkladı

Emekli maaş farkları ne zaman yatıyor? Memur, emekli, malul, dul ve yetim aylığı ne kadar oldu? Tarihleri kaçırmayın

Aidat ücretlerine ne zaman indirim yapılacak? Site aidatınıza zam yapıldıysa bu ayrıntıya dikkat edin!