26 / 06 / 2024

Aile ve Gençlik Fonu ödemeleri bugün hesaplara yatırılmaya başlandı!

Aile ve Gençlik Fonu ödemeleri bugün hesaplara yatırılmaya başlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'nun ikinci etap ödemelerinin Kurban Bayramı dolayısıyla öne çekildiğini ve ödemelerin bugün itibarı ile hesaplara yatırılacağını kaydetti.



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu’nun ikinci etap ödemelerinin Kurban Bayramı dolayısı ile öne çekildiğini ve ödemelerin bugün itibarı ile hesaplara yatırılacağını açıkladı. Mayıs ayında resmi nikahlarını gerçekleştiren bin 203 çifte toplam 180 milyon 450 bin lira ödeme yapılacağı belirtildi.

Bakan Göktaş, başvuru yaparak evlilik öncesi eğitim ve danışmanlık hizmetinden yararlanan ve Mayıs ayı içerisinde resmi nikahlarını gerçekleştiren bin 203 çifte toplam 180 milyon 450 bin lira ödeme yapılacağını ifade etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, aile kurumunun desteklenmesi ve gençlerin sosyal risklere karşı korunması amacıyla kurulan Aile ve Gençlik Fonu’nun önemine değindi. Proje kapsamında başvurusu onaylanan çiftlere 48 ay vadeli, 2 sene geri ödemesiz 150 bin Türk Lirası miktarında faizsiz kredi desteği sağlanıyor. Başvurular 15 Şubat itibarı ile "www.aile.gov.tr" adresi üzerinden alınmaya başlandığı belirtildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'nun ikinci etap ödemelerinin Kurban Bayramı dolayısıyla öne çekildiğini ve ödemelerin bugün itibari ile hesaplara yatırılacağını ifade etti. Mayıs ayında resmi nikahlarını gerçekleştiren bin 203 çifte toplam 180 milyon 450 bin lira ödeme yapılacağı da kaydedildi.

Aile ve Gençlik Fonu ödemeleri bugün hesaplara yatırılmaya başlandı!

karar.com'da yer alan içeriğe göre; Bakan Göktaş, başvuru yaparak evlilik öncesi eğitim ve danışmanlık hizmetinden yararlanan ve Mayıs ayı içerisinde resmi nikahlarını gerçekleştiren bin 203 çifte toplam 180 milyon 450 bin lira ödeme yapılacağını da söyledi.

Bakan Göktaş, aile kurumunun desteklenmesi ve gençlerin sosyal risklere karşı korunması amacıyla kurulan Aile ve Gençlik Fonu’nun önemine değindi. Proje kapsamında başvurusu onaylanan çiftlere 48 ay vadeli, 2 sene geri ödemesiz 150 bin TL tutarında faizsiz kredi desteği sağlanıyor. Başvurular 15 Şubat itibarıyla "www.aile.gov.tr" adresi üzerinden alınmaya başlandı.

Bakan Göktaş, "İkinci etap ödemelerini Kurban Bayramı dolayısıyla öne çekerek, bugün itibarıyla hesaplara yatırıyoruz. Mayıs ayı içerisinde resmi nikahlarını gerçekleştiren bin 203 çiftimize toplam 180 milyon 450 bin lira ödeme yapacağız." diye konuştu.

Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru yapan ve şartları sağlayan çiftlere peyderpey ödemeleri gerçekleştireceklerinin altını çizen Bakan Göktaş, söz konusu desteği ilerleyen süreçte tüm Türkiye’yi kapsayacak şekilde yaygınlaştırmayı özellikle amaçladıklarını ifade etti.

Aile ve Gençlik Fonu 7 soruda tüm detaylarıyla! Yeni evleneceklere faizsiz 150 bin TL kredi Resmi Gazete'de yayımlandı!

Faizsiz evlilik kredisi başvuruları 15 Şubat'ta yapılacak! Yeni evlenecek gençler şimdi detaylara bakın! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön