28 / 10 / 2024

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2 bin 390 personel alacak! KPSS şartı var mı, başvurular başladı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2 bin 390 personel alacak! KPSS şartı var mı, başvurular başladı mı?

Bu gece yayımlanan Resmi Gazete'de yer alan ilana göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 2 bin 390 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Peki başvuru şartları neler, başvuru tarihleri ne zaman?




İş arayanların merakla beklediği müjde geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere toplamda 2 bin 390 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Yüzleri güldüren söz konusu ilan, bugünkü 32693 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Peki Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı için başvuru şartları neler?  Söz konusu alım kimleri kapsayacak? Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı personel alımı için başvuru tarihi ne zaman?

KPSS SIRALAMASINA BAKILACAK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ve iş arayanların yüzünü güldüren söz konusu ilana göre, 'Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar' kapsamında "Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu" puan sıralaması esas alınmak suretiyle Özel Nitelikler tablosunda belirtilen ünvan ve sayıda toplam 2 bin 390 sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme yapılacağı belirtildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2 bin 390 personel alacak! KPSS şartı var mı, başvurular başladı mı?

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı için başvurular 15 Ekim- 30 Ekim 2024 tarihleri arasında "Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı" üzerinden gerçekleştirilecek.


AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI  BAŞVURU ŞARTLARI

Adaylarda aranan bazı nitelikler şu şekilde belirtildi:

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin 1. fıkrasının (A) bendinin (4),(5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen koşulları taşıyor olmak,

- Son müracaat tarihi itibariyle başvuru gerçekleştirilen ilgili bölümlerden mezun olmak,

- herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık ya da  malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI İÇİN NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Söz konusu iş ilanına başvurmak isteyen adaylar, 15 Ekim - 30 Ekim 2024 tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden e-Devlet şifresi ile giriş yaparak başvurularını gerçekleştirebilecek. İlanla ilgili daha fazla detaya Aile ve  resmi internet sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

 

İki şehirde inşaat yasağı 1 Kasım'a kadar uzatıldı!

Barınma krizine Aalborg East Projesi önerisi: Küçük evlerden büyük aile evlerine kadar farklı sosyal konutlar yapılsın!

Kiracılara son dakika uyarısı! Bunu yaparsanız evden tahliye edilebilirsiniz!


Geri Dön