Ekonomi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmen açıkladı! En az 900 TL destek ödemesi hesaplara yatacak! Hemen paranızı alın

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından kışın başvurusu kabul edilen hanelere en az 900 TL ile 2.500 TL tutarında destek ödemesi yapılacak. Hemen paranızı alın! İşte detaylar... Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı doğalgaz desteği kapsamında hanelere en az 900 TL ile 2

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bu yıl da destek ödemelerine devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı doğalgaz desteği kapsamında hanelere en az 900 TL ile 2.500 TL ödeme yapacağını resmen açıkladı. Doğal gaz destek ödemeleri ne zaman yatacak? Doğalgaz destek ödemelerinden kimler faydalanacak? Doğal gaz destek ödemeleri başvuruları başladı mı? İşte detaylar...

EN AZ 900 TL ÖDEME YAPILACAK!

2023 asgari ücret ve emekli maaşlarının belli olmasının ardındna gözler devlet tarafından verilen destek ödemelerine çevrildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hanelere verilen doğalgaz destek ödemeleri araştırımaya devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre destek ödemesinden faydalanmak için başvuru yapan hanelere 900 TL ile 2.500 TL arasında ödeme yapılacak.

 

Doğalgaz destek ödemeleri ile ilgili Caumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şu ifadeleri kullandı: Yeni başvuru döneminde ev sahipliği yanında kiracıları da doğalgaz desteğine aldık. Hane bayşı 900 TL ile 2,500 TL olacak şekilde arttırdık.

Kronik hastası, yaşam destek cihazı bulunan hanelere yüzde 5 ilave edilecektir. 3 milyar liralık doğalgaz desteği vererek vatandaşlarımızı karda, kışta sıcak bir yuvaya kavuşturmakta kararlıyız.'' dedi. 

Peki doğalgaz desteği başvuruları nereden ve nasıl yapılır? Başvurular ne zaman? Destek ödemelerinden kimler faydalanabilir? Başvuru şartları neler? İşte detaylar...

DOĞALGAZ DESTEK BAŞVURULARI NASIL YAPILIR? 

Doğalgaz destek ödesinden faydalanmak isteyen haneler Doğalgaz Tüketim Desteği'ne 'https://www.turkiye.gov.tr/aile-ve-sosyal-hizmetler-sosyal-yardim-basvuru-hizmeti' adresinden başvurularını yapabilir. 

 

DOĞALGAZ DESTEĞİNDEN KİMLER FAYDALANABİLİR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi olan aileler, doğal gaz altyapısı bulunan 647 ilçe ve beldede ikamet eden ve doğal gaz abonesi bütün vatandaşların bu destekten yararlanabİleceğini söyledi. 

 

DOĞALGAZ DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Binlerce vatandaş ocak ayı doğalgaz destek ödemelerinin ne zaman yatacağını merak edip araştırıyor. Ocak ayı Doğalgaz desteği ödemeleri ile ilgili tarih henüz netleşmedi. Fakat, doğalgaz yardımı ödemeleri sorgulama ekranı üzerinden aylıkların yatıp yatmadığı kontrol edilebilir.

900 TL ile 2.500 TL arası ödeme yapılacak! Paranızı hemen PTT'den alın! Başvuran herkes alıyor! Elinizi çabuk tutun

Altının geri vites yapacağı tarih resmen belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş büyük felaketi açıkladı! Koşun hemen bakın

Altın borcu olanlar hemen bakın! Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı! Bunu yapan yandı! Bekleyin ve görün