İş Fırsatları

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan tam 2431 personel alımı! Alım yapılacak alanlar belli oldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2431 personel alımı gerçekleştireceğini paylaştı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada branş dağılımına ve detaylara yer verildi. 28 Nisan’da başlayan başvurular kapsamında KPSS puanıyla mülakatsız Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı gerçekleştirecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımıyla ilgili ayrıntılar merak konusu oldu. 28 Nisan’da başlayan başvurular kapsamında KPSS puanıyla mülakatsız Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı gerçekleştirecek. 2.431 personel alımında branş dağılımı ve istenen koşullar araştırılıyor. İşte tüm detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bünyesinde görevlendirilmek için 2 bin 431 sözleşmeli personel alım ilanının Resmi Gazete'de yayımlandığını paylaştı.

Bakanlık tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Yeni mesai arkadaşlarımız için başvurular başlıyor. Bakanlığımız bünyesinde görevlendirilmesi için 2 bin 431 sözleşmeli personel alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı" denildi. Başvuruların 28 Nisan’da başladığı ve 08 Mayıs 2023’te sona ereceği belirtildi.

BRANŞ DAĞILIMI

2431 personelin alınacağı Aile Bakanlığı için kontenjan ayrılan alanlar şöyle:

İşte detaylar...

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

İlgili kadrolara başvuracak adaylar başvurularını 28 Nisan 2023-08 Mayıs 2023 tarihleri arasında son gün saat 23:59'a kadar e-Devlet Kapısı’ndan veya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı - Kariyer Kapısı, Kamu İşe Alımı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) yoluyla yapabilecek.

GENEL ŞARTLAR

1- Kontenjanlarda belirtilen hususlarla ilgili meslek dallarında yükseköğrenimi bitirmiş ve bu meslekte adaylık dâhil minimum 3 sene alışmış olmak.

2-Birim amirinin pozitif düşüncesini almış olmak.

3-Son 3 sene içinde kademe ilerlemesinin durdurulması cezası bulunmamak.

4-Erkek adaylar için askerlik hizmetiyle ilişkisi bulunmamak.

5- Kontenjanın kullanılacağı yılın son günü itibarıyla, Dışişleri Bakanlığının bildirimi kapsamında uluslararası kurum kuruluşlara gönderilecekler ile öğrenim veya ihtisas yapacak Devlet memurları için 40, diğerleri için 50 yaşını doldurmamış bulunmak.

KONTENJAN BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN!

BAŞVURU EKRANINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN!

2023 TOKİ sosyal konutlarda KDV indirimi! TOKİ Başkanı resmen peş peşe duyurdu!

SSK ve Bağ-Kur’da maaş enflasyon farkı belli oldu! İşte en yeni maaş tablosu!

BİM, mayıs ayına iddialı indirimlerle giriyor! Tost peyniri 159 TL, beyaz peynir 79 TL, Kars kaşarı 49,50 TL...