Ekonomi

Aileler dikkat! Bu fırsat kaçmaz! Karşılıksız ve geri ödemesiz bin 300 TL!

Kırtasiye yardımı başvuruları devam ediyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden ihtiyaç sahiplerine verilen kırtasiye yardımı başvurusu, gerekli koşulları taşıyan vatandaşlara sağlanıyor. İşte, 2022 kırtasiye desteği başvurusu nasıl yapılır ve başvuru şartları neler?Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden ihtiyaç sahiplerine verilen kırtasiye yardımı başvurusu, gerekli koşulları taşıyan vatandaşlara sağlanıyor

Kırtasiye yardımı başvuruları devam ediyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden ihtiyaç sahiplerine verilen kırtasiye yardımı başvurusu, gerekli koşulları taşıyan vatandaşlara sağlanıyor. gerekli şartları taşıyan vatandaşlara aktarılıyor. SGK üzerinden yapılan başvuruda şehit/gaziler ve  ve vazife malullerine ya da çocuklarına yılda bir kez ödenen eğitim yardımı için talepte bulunabilecek.  Diğer taraftan Cumhurbaşkanı Erdoğan ihtiyaç sahibi ailelerin eğitim-öğretim yılı desteği için ilçelerindeki vakıflara başvurmaları gerektiğini açıkladı. İşte, 2022 kırtasiye desteği başvurusu nasıl yapılır ve başvuru şartları neler? işte bütün ayrıntılar...

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KIRTASİYE YARDIMI AÇIKLAMASI

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022-2023 eğitim öğretim yılında ihtiyaç sahibi ailelere daha iyi destek olmak için Yaşam Destek ve Dayanışma Fonuna kaynak aktardıklarını açıkladı. Cumhurbaşkanı, ihtiyaç sahibi ailelerin, eğitim-öğretim yılı  için kendi bölgelerindeki vakıflardan yardım başvurusunda bulunmaları gerektiğini söyledi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KIRTASİYE YARDIMI AÇIKLAMASI

SGK kırtasiye yardımı başvurusu için  aşağıdaki şartların sağlanması gerekmektedir; 

 

BAŞVURULAR NEREYE YAPILIR?

Eğitim yardımı, 1 Eylül'den 31 Aralık'a kadar yılda bir kez toplu olarak ödenir. Aradaki dönemde YÖK ve MEB sistemleri tarafından eğitim düzeyi ve eğitim düzeyi belirlenen alıcılara başvuru koşulu uygulanmadı.

Bunun yerine, öğrenim durumu YÖK ve MEB sisteminden belirlenemeyenlere istendiği takdirde aynı eğitim-öğretim yılı için o eğitim-öğretim yılında öğrenim yardımı ödenir. İlgilenenler bu başvuruları 'Öğrenim Yardımı Başvurusu' bölümüne tıklayarak e-Devlet üzerinden de yapabilirler.

Altın 6 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakın sonra pişman olmayın! 
Ziraat Bankası'ndan müjde! 16 Ekim'e kadar başvuran herkese anında hediye! Hemen bakın!
Dolar için net tarih ve rakam verildi! Analistler peş peşe açıkladı! Koşun, sakın geç kalmayın!
İş Bankası'ndan dev kampanya! 12 Ekim'e kadar herkes başvuran herkes faydalanacak!