Otomobil

Ailelerin aracı Volkswagen Passat Variant mart ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar? 17 Mart 2023..

Volkswagen Passat Variant mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Volkswagen Passat Variant’ın özellikleri neler, fiyatı kaç lira? İşte 17 Mart 2023 fiyat listesi...  

Otomobil almak isteyen sürücülerin aklına ilk gelen markalardan biri Volkswagen Passat Variant ile otomobil piyasasında adından sıkça söz ettiriyor.

 

MODERN ZAMAN KLASİĞİ

Hem sık iş seyahatlerinde hem de ailenizin günlük rutini için sürekli hareket mi ediyorsunuz? Bu durumda en az sizin kadar esnek ama bir o kadar da prestijli bir araca sahip olmanız önemli. Çok yönlülüğü ve zamansız tasarımı ile ön planda olan Passat Variant, size ve ailenize maksimum prestij, konfor ve kullanışlılık sunan bir modern zaman klasiği.

Peki, Volkswagen Passat Variant kaç lira, özellikleri neler? İşte detaylar...

PARLAK BİR FİKİR

Üstün teknoloji ürünü olan far sistemi, esas işlevi olan kısa ve uzun hüzmeli aydınlatma seçeneklerinden çok daha fazlasını sunar. Temel aldığı LED Matrix aydınlatma özelliğiyle farklı sürüş şartlarına yanıt verebilecek zengin bir ışık dağıtım yelpazesine ulaşmak için belirli LED modüllerini ayrı ayrı kontrol edebilir.1 (E)

Üstelik Dinamik Uzun Far Asistanı "Dynamic Light Assist" ile birleştiği zaman bu farlar, uzun hüzmeli farlar ile ilerlerken tespit edilen diğer otomobillerin sürücülerinin gözlerini kamaştırmamak için de bu LED modüllerini ayrı ayrı kapatıp açabilir. 

 

VOLKSWAGEN PASSAT VARİANT TEKNİK ÖZELLİKLERİ

VOLKSWAGEN PASSAT VARİANT FİYATLARI

AYRINTILAR İÇİN: http://www.vw.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 17 Mart 2023 tarihinde saat 06.11'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.00 Türk Lirası, Euro 20.20 Türk Lirası, altının gramı ise 1175 Türk Lirası değerindedir.

2023 model Volkswagen Tiguan Allspace mart ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat

2023 model Volkswagen Tiguan mart ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar? 15 Mart 2023 fiyat listesi

2023 model Volkswagen T-Roc mart ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar? 14 Mart 2023 fiyat listesi