06 / 05 / 2024

Ailenin vazgeçilmezi! Volkswagen Touran 29 Ekim 2022 fiyat listesi

Ailenin vazgeçilmezi! Volkswagen Touran 29 Ekim 2022 fiyat listesi

Volkswagen Touran göz alıcı tasarımının yanı sıra, opsiyonel seçenekleriyle de tam bir aile arabası olma özelliği taşıyor. Volkswagen Touran modeli birbirinden farklı donanım seçenekleriyle birlikte alıcılarına sunulmaktadır.



Hemen her yönüyle verimi hissedebileceğiniz Volkswagen Touran, eşsiz motorundan gelen gücü, özelleştirilebilir olması ve bağlantılarıyla gerçekten çok özel!

Volkswagen Touran’da ultra geniş bagaj ve climatronic klima sistemi mevcut.

Volkwagen markasının Touran serisi bütün aileye yetecek kadar geniş bir bagaj kapasitesine sahip. Ayrıca araç içerisinde maksimum alan da rahatlıkla sağlanabiliyor. Arka koltuklar katlanabilir özellikte olup; içecekler için, telefonlar ve de diğer tüm eşyalar için konsol mevcut. Bunun yanı sıra Touran serisi Climatronic klima sistemiyle de hem ön hem de arka koltukta oturanların sıcaklık ayarlarını ayrı ayrı kontrol etmesine olanak tanıyor.

Volkswagen markasının Touran modeli opsiyonel olarak 1.4 metrekarelik panoramik olan sunroofa sahip olmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Böylece ortam doğal ışıkla aydınlatılmakla birlikte, temiz havadan da maksimum seviyede faydalanılabiliyor. Volkswagen Touran, adaptif hız kontrolü sistemi sayesinde öndeki arabaların hızını ve mesafesini otomatik olarak hesaplar. Bu sayede güvenlikli bir sürüşü de garanti altına almaktadır.


Geri Dön