04 / 05 / 2024

Air İnternational Termal Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!


Air İnternational Termal Sistemleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Vikram joshi ve Lenka Gabrisova ortaklığında kuruldu.



Air İnternational Termal Sistemleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Vikram joshi ve Lenka Gabrisova ortaklığında kuruldu.

Air İnternational Termal Sistemleri Anonim Şirketi konusu:
a. Şirketin konusu ve amaçlarının arasında termal sistemlerin imalatı ve montajı, b. Termal sistemlerin tasarımını geliştirebilir ve test edebilir, c. Ekipman, termal sistemler ve yedek parçaların, iç piyasada ve yurt dışında alımı, satımı, ihracatı ve ithalatını yapmak, d. Termal sistem teknolojileri için ekipmanların ve yedek parçaların iç piyasada ve yurt dışında alımı, satımı, ihracatı ve ithalatını yapmak, e. Şirket konusu ile ilgili ardiyecilik, özel antrepoculuk ve taahhüt işleri ile uğraşabilir. f. Şirket konusu ile ilgili yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişilerle işbirliği yaparak yeni şirketler kurabilir ve kurulmuş bulunanlara iştirak edebilir. g. Şirket konusuna giren mamullerin depolanması, nakli ve tevzii için gerekli her türlü tesisat, teçhizat, nakil vasıtaları, arazi ve bina satın alabilir, inşaa edebilir, satabilir veya başkalarından kiralayabilir kiraya verebilir. Şirket mallarının teşhiri için teşhir ve satış mağazaları açabilir. h. Şirket konusu ile ilgili ve bu faaliyetleri için faydalı Know-How, izin, ruhsatname, ihtira beratı, lisans, imtiyaz, alameti farika emsali gibi hakları istihsal ve iktisap edebilir, kullanabilir veya üçüncü şahıslara kısmen yada tamamen kiralayabilir, devredebilir başkalarına ait olanları devir alabilir. ı. Entegre mekanik ve elektrik sistemleri konusunda teknik test ve analiz faaliyetleri (mekanik ve elektrik bileşenli makine, motor, otomobil, alet, cihaz, iletişim ekipmanı vb. ekipmanların test ve analiz faaliyetleri) i. Şirket gösterilen muameleler dışında ilerde şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girmek istediği takdirde Yönetim Kurulu`nun teklifi üzerine keyfiyet Genel Kurulun tasvibine sunulacak ve bu yolla karar alındıktan sonra dilediği işleri yapabilecektir.


Geri Dön