Beyaz Eşya

Airfryer almak isteyenlere müjde 8 Eylü 2022 fiyat listesi

Artık hayalinizdeki Airfyer ile çok az yağ kullanarak lezzetli yemekler yapabileceksiniz. Piyasadaki en uygun fiyatlı Airfreyları sizin için listeledik.Artık  yemeklerinizi hızlı ve leziz bir hale getirmeniz için adeta kurtarıcı rolünü üstlenen Airfryerlar, piyasada pek çok farklı model ve fiyatla karşımıza çıkmakta olup farklı özellikleri ile kolaylık sağlıyor

Kadınların mutfaklarında büyük kolaylık sağlayan Airfryer'lar son zamanlarda herkes tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Artık  yemeklerinizi hızlı ve leziz bir hale getirmeniz için adeta kurtarıcı rolünü üstlenen Airfryerlar, piyasada pek çok farklı model ve fiyatla karşımıza çıkmakta olup farklı özellikleri ile kolaylık sağlıyor. Şimdi gelelim Airfryer nedir? 2022 en iyi Airfryer modelleri ve fiyatları nedir? İşte aradığınız tüm soruların yanıtı sizler için araştırdık...

Ev hanımları ve çalışan kadınların hayatında  büyük kolaylık sağlayan küçük ev aletleri, özellikle mutfakların vazgeçilmezi haline geldi. Hızlı  ve lezzetli yemek yapmaya olanak tanıyan blender setleri, keyifli sohbetlere eşlik eden kahve makinelerinin yanı sıra; yemekleri sağlıklı hale getiren Airfryer'lar son dönemlerde kadınların yeni gözdesi oldu.

Kadınlar lezzetten ödün vermeden çok az yağ hatta tamamen yağsız bir şekilde yemek yapmaya yardımcı olan Airfryer'lar sofralarına sağlıklı ve enfes yemeklerde büyük rol oynamaya başladı. Piyasada yer alan binlerce model ve marka arasından en iyi Airfryer önerilerini sizler için araştırdık.

PEKİ  AİRFRYER FRİTÖZ NEDİR? AİRFRYER İLE NELER YAPILIR?
ŞiMDİ BUNLARA GÖZ ATALIM

Her türlü Kızartma, patates, sebze, atıştırmalık, kırmızı ve beyaz et gibi pek çok farklı yemeği hazırlamaya yardımcı olan  Airfryer fritözler özellikle dondurulmuş gıdaları pişirme ve hamur işlerinde de harika sonuçlar vermektedir. Artık Airfrey ile fırın tazeliğinde ekmeklerinizi evde yapabileceksiniz.


Gelin mutfaktaki yeni nesil ve  bir numaralı yardımcınız olacak Airfryer modelleri ve özelliklerine birlikte göz atalım.

İşte Son Model Airfrey’ların fiyat listesi

XIAOMI Mi Smart Air Fryer 3.5L Yağsız Fritöz

2.599 TÜRK Lirası

PHILIPS HD9870/20 2225W Yağsız Fritöz Beyaz

8.999 TÜRK LİRASI
KORKMAZ A 486 Vertex Fritöz Siyah

1.188 TÜRK LİRASI

PHILIPS HD9252/90 Airfryer Yağsız Fritöz Siyah Renk

2.999 TÜRK LİRASI

ELECTROLUX E6AF1-4ST Air Fryer Fritöz Siyah Renk

3.399 TÜRK LİRASI

KENWOOD HFP50.000BK Air Fryer XXL Fritöz Beyaz Renk

4.289 TÜRK LİRASI

Editör Notu: Bu haber 8 Eylül 2022 tarihinde saat 07.20'de yazıldı. An itibariyla dolar kuru 18 lira 23 kuruş, euro 18 lira 24 kuruş, altının gramı ise 1.026 lira değerindedir.

Yeni sezon, yeni modeller! ZARA 9 Eylül 2022 fiyat listesi..

Honda eylül fiyatlarını açıkladı! LPG’li Honda Civic kaç lira oldu? İşte Honda Civic’in 9 Eylül 2022 fiyat listesi…