28 / 04 / 2024

Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon TL'ye sattı! 

Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon TL'ye sattı! 

Dillerden düşmeyen şarkılarıyla yıllara meydan okuyan süperstar Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon liraya sattı. 



Süperstar Ajda Pekkan son zamanlarda gayrimenkulleriyle konuşulmaya başlandı. Yatırımı gayrimenkulden yana yapan süperstar, şimdi de Kıbrıs'taki villasının satışı ile gündeme geldi. Ajda Pekkan, Kıbrısta'ki 800 metrekarelik lüks villasını 38 milyon liraya sattı.

800 METREKARELİK LÜKS VİLLA 38 MİLYON TL'YE SATILDI!

Süperstar Ajda Pekkan sahne tarzı, dillerden düşmeyen şarkıları ve açıklamalarıyla sık sık gündem oluyor. Ünlü isim bu defa lüks villasıyla adından söz ettiriyor. Ajda Pekkan Kıbrıs'taki 800 metrekarelik lüks villasını 38 milyon liraya sattı.

Ajda Pekkan Kıbrıs taki lüks villasını 38 milyon TL ye sattı! 

BAHÇEKÖY'DEKİ VİLLASINI SATMAKTAN VAZGEÇMİŞTİ

Mynet'te yer alan habere göre; Bahçeköy’deki 900 metrekarelik villasını “Anılarımla dolu” diye satmaktan vazgeçen Süperstar Ajda Pekkan bu arada başka bir  kazançlı gayrimenkul yatırına imza attı.

Ajda Pekkan üç yıl önce 40 milyon liraya satışa çıkardığı lüks villasını ''hatıralarım var'' diyerek satmaktan vazgeçmişti. Geçtiğimiz günlerde zengin bir alıcı Ajda Pekkan'ın kapısını çaldı ama Süperstar'dan "Hatıralarım var, vazgeçtim satmıyorum" cevabını aldı.

Yıllarca, evde geçirdiği günleri, kalabalık yemek masalarını, ailesi ve dostları ile geçirdiği zamanı düşünen Ajda Pekkan, son günlerde milyonlarca lirayı gözden çıkaran ciddi alıcılar olmasına rağmen maddiyatı değil, maneviyatı tercih etti. 

Süperstar Ajda Pekkan KKTC-Girne’de aldığı 800 metrekarelik lüks dairesini 38 milyon liraya sattı. Paranın bir bölümünü de Bodrum’daki villasının inşaat ve dekoru için kullandı. 

Ajda Pekkan Kıbrıs taki lüks villasını 38 milyon TL ye sattı! 

TÜRBÜKÜ'NE YENİ VİLLA YAPTIRIYOR!

Ajda Pekkan Bodrum Türbükü'ne sarayı aratmaaycak bir villa yaptırıyor. Süperstar bundan böyle yılın 8-9 ayını Türkbükü’nde geçirecek. Evin bitmemiş halini görenler “Saraydan öte” yorumunu yapıyor. Çünkü Pekkan villasının perdelerine kadar titizleniyor, mağaza mağaza geziyor, sıkı pazarlık yapıyormuş.

Süperstar Ajda Pekkan 40 milyon liralık lüks villasını satmaktan vazgeçti! İşte sebebi...

Ajda Pekkan Sarıyer'deki villasına 75 milyon TL istiyor!

Geri Dön