03 / 05 / 2024

Ajda Pekkan ve Yıldırım Aktuna'nın villası, huzurevi oldu!

Ajda Pekkan ve Yıldırım Aktuna'nın villası, huzurevi oldu!

Eski bakanlardan merhum Aktuna'nın, evlenince oturmak için Ajda Pekkan'a verdiği villa, huzurevi haline getirildi. Yaşlı konukevi turizminin Türkiye'deki ilk temsilcisi olma özelliğini taşıyan Rüya Rezidans Yaşlı Huzurevi, kısa bir süre önce açıldı



Eski bakanlardan merhum Yıldırım Aktuna, uzun süre birlikte olduğu Ajda Pekkan'la, evlenince oturmak için bir villa yaptırdı.

Ancak evlilik olmayınca villa boş kaldı. Beykoz-Riva-Polonezköy üçgeninde bulunan Mahmut Şevket Paşa Köyü'ndeki lüks villa, bir yıl önce Süperstar'dan satın alınarak huzurevi haline getirildi. Yaşlı konukevi turizminin Türkiye'deki ilk temsilcisi olma özelliğini taşıyan Rüya Rezidans Yaşlı Huzurevi, kısa bir süre önce açıldı.

YURTDIŞINDAN YOĞUN TALEP

Huzurevinin hem proje hem de işletme sahibi olan Birgül Güven, Rüya Rezidans'ın birden fazla projesinin olduğunu ve gerekli alt yapı çalışmalarını tamamladığını söyledi. Yurtdışından da kendilerine talepler geldiğini belirten Güven, "Kamuoyu yoklamaları gösteriyor ki yurtdışındaki insanlar kendi ülkelerindeki bir huzurevi yerine, ülkemizi tercih ediyorlar. Ülkemizde ciddi oranda yaşı ilerlemiş turist gelebilir. Bu sektör kısa sürede çok büyüyecek. Birçok uluslararası şirket, yatırımcılar için gerekli düzenlemelerin yapılmasını bekliyor" dedi.
Sabah


Geri Dön