29 / 04 / 2024

Ajda Pekkan Zekeriyaköy'deki villasını 20 milyona satıyor!

Ajda Pekkan Zekeriyaköy'deki villasını 20 milyona satıyor!

Süperstar Ajda Pekkan Zekeriyaköy'deki villasını yüzde 50 indirimle yeniden satışa çıkardı.



3 yıl önce 40 milyon liraya satışa çıkardığı villa için çok sayıda emlakçıyla anlaşmıştı. O günden bu zamana kadar eve alıcı çıkmayınca sanatçı çareyi indirim yapmakta buldu. Hürriyet'te yer alan habere göre; süperstar villası için 20 milyon TL istiyor.

Toplamda 1100 metrekare arsa üzerine inşa edilen villanın kullanım alanı ise 960 metrekare. Özel olarak dekore edilen villada 6 oda ve 2 salon bulunuyor.

Evin içerisinde spor salonu, asansör, hizmetli yaşam alanı ve çalışma odası yer alıyor. Büyük bir havuza sahip olan ev 24 saat özel güvenlikler tarafından korunuyor.

Ajda Pekkan Zekeriyaköy deki villasını 20 milyona satıyor!

Zekeriyaköy'deki villası için yeni alıcı bekleyen Ajda Pekkan karantinada ultra lüks villasında geçirdi Ayrıca Bahçeköy'deki minik sarayında da bakım çalışmaları yaptı. 

Ajda Pekkan'ın 1100 metrekarelik villasının her köşesi dezenfekte edildi. 1100 metrekarelik villasını içten ve dıştan temizletmek 30 bin TL’ye mal oldu.

Ajda Pekkan Zekeriyaköy deki villasını 20 milyona satıyor!

Evdeki aksesuar, biblo, halı gibi eşyaları depoya kaldırttı. Dekarosyonu değiştirdi. Salon, yatak odası ve banyosu her gün ilaçlı sularla temizleniyor. Lüks villanın mutfağı da her gün dezenfekte ediliyor.Ajda Pekkan evde asla misafir kabul ağırlamıyor. Süperstar, evindeki bazı eşyaları da kaldırtarak daha ferah bir ortam yarattı.

 

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villası 51.8 milyon TL istiyor!


Geri Dön