06 / 05 / 2024

Akademi Lisesi Körfez şubesi için çalışmalar başladı!

Akademi Lisesi Körfez şubesi için çalışmalar başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Beediyesi, Akademi Lisesi Körfez şubesi için düğmeye bastı.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, lise öğrencilerine yönelik ücretsiz hizmet veren Akademi Lise kervanına, Körfez şubesini de ekliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Akademi Lisesi’nin Körfez şubesi için kolları sıvayan Büyükşehir Belediyesi, Güney Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi’nde yer alan ve Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nin karşısında yer alan binada tadilat çalışmalarına başladı. Çalışmaları hızla devam eden binanın asma tavan alçı imalatları başlanırken, 1. ve 2. katta ise şap imalatı tamamlandı.

 

EN ALT KATI BİLGİEVİ OLACAK


Körfezli gençlerin yararlanacağı ve gelişimine katkı sağlayacağı Körfez Akademi Lisesi, asma kat, 1 ve 2’nci kat ile terastan meydana gelecek. Selçuklu motifleriyle işlenen dış cephe caddeye ayrı bir hava katarken tadilat çalışmaları hızla devam ediyor. Gençlere ücretsiz hizmet verecek binanın asma katında elektrik tesisat çalışmaları tamamlanıyor. 

2800 METREKARELİK KAPALI ALAN


Körfez Akademi Lise, Adnan Kahveci Caddesi’nde hizmet verecek. 2800 metrekarelik kapalı alanda hayata geçirilen binada eğitim verecek olan Akademi Lise içinde 13 derslik yer alacak. Bunun yanı sıra bina içinde çok amaçlı salon, kulüp sınıfı, kütüphane, pinpon odası, bilgisayar sınıfı, sanat atölyesi de hizmet verecek.


Geri Dön