Ekonomi

Akaryakıt alacaklar dikkat! Benzin, motorin ve LPG’ye rekor indirim geliyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen akaryakıt ile ilgili beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Milyonlarca sürücüyü ilgilendiren detaya göre, Benzin, motorin ve LPG’ye rekor indirim geliyor... Son zamanlarda sık sık gündeme gelen akaryakıt ile ilgili beklenmeyen bir gelişme yaşandı

Milyonlarca sürücüyü ilgilendiren akaryakıt fiyatları her geçen gün artıyor. Son zamanlarda sık sık gündeme gelen akaryakıt ile ilgili beklenmeyen bir gelişme yaşandı. 

Gelen son zamlarla sürücüleri isyan ettiren akaryakıt fiyatlarına rekor indirim geliyor. Peki benzin, motorin ve LPG’de ne kadar indirim yapılacak? 

İşte akaryakıt alacak herkesi ilgilendiren Benzin, motorin ve LPG’ye gelecek rekor indirimin tüm detayları...

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen akaryakıt fiyatlarına yeni bir zam yapılması gündemde ancak. Benzin, motorin ve LPG fiyatları ile ilgili beklenen indirim müjdesi geldi. Milyonlarca araç sahibi akaryakıt indirim kampanyalarını araştırırken, en çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank’ın kampanyası devreye giriyor. 

Yaşanan gelişmelere göre, Vakıfbank akaryakıtla ilgili bir duyuru yayımlandı ve bu duyuruda benzin motorin ve LPG için indirim yapılacağı bildirildi. Söz konusu kampanya 28 Şubat tarihinde sona erecek.

İşte milyonlarca sürücünün araştırdığı benzin, motorin ve LPG indirimi ile ilgili tüm detaylar...

 

BENZİN MOTORİN VE LPG’YE REKOR İNDİRİM GELİYOR

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank tarafından konuyla ilgili bir duyuru yayımlandı ve bu yayımlanan bu duyuruda VakıfBank Worldcard ile 1 Şubat - 28 Şubat 2022 tarihleri arasında akaryakıt sektöründe farklı günlerde ve tek seferde yapılacak olan  toplamda 4 adet 175 TL ve üzeri alışverişe 35 liralık bir puan hediyesi yapılacağı bildirildi.

Akaryakıt fiyatlarına gizli zam, gizli indirim! Şok açıklama geldi!

Efsane analist Bitcoin yatırımcılarını uyardı! Bitcoin’in bu seviyelere düşmesi kaçınılmaz...

Akaryakıt için son dakika açıklaması geldi! EPDK resmen duyurdu...