Ekonomi

Akaryakıt alacaklar dikkat! Bu kartı kullanan indirim alıyor!

İş Bankası'ndan araçları olan vatandaşları ilgilendiren bir duyuru yapıldı. 

Banka internet sitesi üzerinden 31 Mart tarihine kadar Maximum Mobil Aytemiz Mobil Ödemede yüzde 1 Yakıt İndirimi yapılacağını bildirdi.

İş Bankası müşterilerine internet sitesi aracılığıyla çeşitli kampanya imkanları ağlıyor. Sağladığı imkanlardan biride '31 Mart 2022’ye kadar Aytemiz istasyonlarından yapacağınız yakıt alımınızı Maximum Mobil’deki Pazarama Araçta Öde içerisinde' bulunan Aytemiz Mobil Ödeme ile yapmanız halinde tavsiye edilen yakıt litre fiyatında yüzde 1 avantaj olacağını duyurdu.

Kampanyadan nasıl faydalanılabilir?

Söz konusu indirim fiyatları sadece benzin ve dizel ürünlerinde kapsamakta olup avantaj alınacak yakıtın üzerine ek litre olarak verilecek. Kampanyadan faydalanılabilmesi için harcamaların Maximum Mobil’deki Pazarama Araçta Öde içerisinde bulunan Aytemiz Mobil Ödeme ile gerçekleştirilmesi şartı bulunuyor. Pazarama Araçta Öde uygulaması aracılığıyla gerçekleştirilmeyen harcamalar kampanyaya dahil değildir..

İş Bankası resmi internet sitesinde konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

Kampanyaya dâhil olan işlemler:"İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç Kart, PatiKart) ve Bankamatik kartları kampanyaya dahildir.
Kampanyadan yararlanılabilmesi için harcamaların Maximum Mobil Öde-Geç veya İş Bankası kredi kartınızın temassız Öde-Geç özelliği ile yapılması gerekmektedir.

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Petrol Ofisi Positive Card ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. 
Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart ve Aidatsız Kartlar ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
Maxipuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Türkiye İş Bankası A.Ş ve Aytemiz önceden haber vermeksizin kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar."

Arabası olanlara müjde! Benzin, dizel ve LPG’ye indirim geliyor!

Benzin, Motorin ve LPG Fiyatları düştü! ÖTV ve KDV'den indirim rüzgarı!